27 / 04 / 2024

Yurtbay Seramik 26-30 Eylül arasında Cersaie Fuarı’nda!

Yurtbay Seramik 26-30 Eylül arasında Cersaie Fuarı’nda!

Yurtbay Seramik, 26-30 Eylül 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenecek Cersaie Fuarı’nda Türk seramik sektörünü temsil eden markalar arasında yerini alarak ziyaretçilerini, 16. Hall, B61-B66 stantta ağırlayacak.



Yurtbay Seramik, 150’den fazla ülke, yüz binlerce katılımcıyla dünyanın en büyük seramik ve banyo aksesuarları fuarı olan Cersai’de doğadan aldığı ilhamla oluşturulan en yeni ürünlerini, son koleksiyonlarını sergileyecek. Seramik sektörünün global profesyonellerini bir araya getiren fuarda Yurtbay Seramik, 128 metrekarelik standında ağırlıklı olarak mermer, tuğla, beton, ahşap dokulu ürünlerini ön plana çıkaracak.


Yurtbay Seramik standında yer vereceği canlı mekânlarda;


Dijital baskı teknolojisiyle üretilen; 45x90 mermer dokulu Mozart ve Royal Marble, 60x60 parlak yüzey, onix mermer görünümlü Paloda,

6x25 küçük ebat, tuğla dokulu Little Stone, Little Cement, Little Barkod, Brick Stone,

20x20 ebatında gri, yeşil, bej renklerinde, her renge ait 36 adet değişik desen ve mat yüzeyiyle Topkapı,

15x90 ebatında Rosin, Amber, 15x60 Retro, Ligna gibi rustik eskitme, mat ve parlak yüzey seçenekli ahşap ürünler,

60x60 ebatında beton görünümlü Newland, Spatula ile 30x90 geometrik şekilli dekorları ile yine mat beton görünümlü Savana ile fuarda ziyaretçilerinin karşısına çıkacak.

Sektör trendlerinin belirlendiği fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlter Yurtbay, “Cersaie, her yıl düzenlenen ve dünya seramik sektörünün nabzını tutan bir fuar olmakla beraber sektör temsilcilerini ve sektör profesyonellerini ağırlıyor. Ülkemizin sahip olduğu potansiyelin tanıtılmasına olanak sağlayan fuar, sektördeki yeniliklerin, trendlerin izlenmesi, rakiplerin, pazarın, satın alma alışkanlıklarının yerinde incelenmesi ve katılımcı firmaların fuar süresince ihracat ön bağlantıları gerçekleştirmesi yönünde sektöre yeni açılımlar getiriyor, olumlu katkılar sağlıyor. Doğadan ilham alan tasarımlarımızla bu yıl da fuar ziyaretçilerinden büyük ilgi göreceğimize inanıyoruz. Ülkemizi temsil edecek olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.


Geri Dön