18 / 05 / 2024

Fares Lamar Gayrimenkul nerede

Fares Lamar Gayrimenkul nerede

Fares Lamar Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Akman tarafından kuruldu. 

Nama Fund Group İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nama Fund Group İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulnaser Kanan, Ahmad Kanaan, Fares Altahleh ve Jamal Alnumairi ortaklığında kuruldu.

Green Leaves Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Green Leaves Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Mahmoud Hafez M Fares ve Ranıa Ahmad M Alshahrour ortaklığında kuruldu.

El Farabi Gayrimenkul İnşaat Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Farabi Gayrimenkul İnşaat Tıbbi Malzemeler Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Khaled Alhakım, Mohammad Munzer Fares ve Mohammad Shaı Dadoush ortaklığında kuruldu. 

Lamar Orabi İnşaat Ve Gayrimenkul Gelişimi Limited Şirketi kuruldu!

Lamar Orabi İnşaat Ve Gayrimenkul Gelişimi Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Eloraby ve Maısoun Al Sabsabı ortaklığında kuruldu. 

Fares Lamar Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fares Lamar Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Akman tarafından kuruldu. 

Top Class Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Top Class Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fares Alazab, Anas Alahmad ve Ayman Alasmı ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeytinburnu'nda kuruldu.

Rüya Ev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüya Ev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fadı Khalıl Fares Daoud tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Bağcılar, Bağlar Mahallesi'nde kuruldu.

Wegoturkey Gayrimenkul İnşaat Seyahat Arıcılık Hizmetleri İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wegoturkey Gayrimenkul İnşaat Seyahat Arıcılık Hizmetleri İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, Malak Kelzieh, Fares Alfares tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu.

BMI'den gayrimenkul semineri!

Business Management Institute (BMI), gayrimenkul hukuku, finansı ve değerlemesi konularında seminer düzenledi

Mustafa Özbek Kıbrıs'ın gayrimenkul zengini

Ergenekon'un finansörü' olarak bilinen Mustafa Özbek'in Kıbrıs'ta gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı

 

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Fares Lamar Gayrimenkul nerede Haberi

Fares Lamar Gayrimenkul nerede

Fares Lamar Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Akman tarafından kuruldu. 

Fares Lamar Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirketin yürürlükte ki mevzuata aykırı olmamak ve gerekli hallerde şirket gayelerini gerçekleştirmek üzere Her türlü arsa, bina, depo ve benzer gayrimenkullerin ve diğer sabit değerlerin satın alınması, kiralanması, ticaretinin yapılması, yönetimi, geliştirilmesi, yatırımlarının yapılması, işletilmesi, alt kiralanması, inşa edilmesi, ve üzerine ayni haklar kurulması ve bu faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için her türlü sözleşmeye taraf olunması, imzalanması ve ifa edilmesidir........


Fares Lamar Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Akşemsettin Mah.Hüsrevpaşa Sk. Çelebi Apt.No.3/2 Fatih