22 / 07 / 2024

Faruk Çelik asansör açıklaması

Faruk Çelik asansör açıklaması

ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 7. İş, Güvenlik ve Yaşam Ankara Zirvesi'ne katıldı.Faruk Çelik'ten asansör faciasıyla ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Gürel tarafından kuruldu.

Avni Çelik ile Ömer Faruk Çelik'ten hisse takası!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı hissedarları Avni Çelk ile Ömer Faruk Çelik hisse takası yaptı.

Çeliktepeler İnşaat Asansör Makina Metal Elektrik Ve Elektronik İth. İhr.Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeliktepeler İnşaat Asansör Makina Metal Elektrik Ve Elektronik İth. İhr.Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Alaaddin Çelik tarafından kuruldu.

Ömer Faruk Çelik: 2017'de 1 milyon 200 bin konut satılacak!

Firmaların ev satışlarında adet ve ciro yönünden azalma yaşanmadığını kaydeden KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2017 yılında 500-600 bini sıfır daire olmak üzere 1 milyon 200 bin civarında konut satılacağı tahmininde bulundu.

Faruk Özlü: Her asansör yılda 1 kez kontrolden geçmeli!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "500 binden fazla asansörün bulunduğu Türkiye'de 2013 yılında 152 bin asansörün denetimi yapılmıştı. Bu yıl ise bu rakamın 270 bin olarak gerçekleşmesini öngörüyoruz." dedi.

Faruk Çelik'ten Doğu ve Güneydoğu yatırım paketi değerlendirmesi!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk oldu ve gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Faruk Çelik: Tarım arazileri daralıyor!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, "Tarım alanları daraldığı için üretim ve verimin önemi ortaya çıkmaktadır. Verim ancak kaliteli ve sertifikalı tohumla gerçekleşebilir" açıklamasını yaptı.

Ömer Faruk Çelik: İnşaat sektörü bankacılık yapmaya başladı!

Kredi faizlerindeki artış nedeniyle senetli ev satışlarının arttığını söyleyen Faruk Çelik, “Sektör bankacılık yapmaya başladı. Tüm riski inşaat sektörü üstleniyor. Bankacılık sektörü bireysel konut alıcısının riskini alarak, inşaatçıyı korumalı dedi.

Ömer Faruk Çelik'in acı günü! Annesi Esme Çelik vefat etti!

KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik'in annesi Esme Çelik vefat etti. Esme Çelik'in cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nden kaldırılacak.

Ömer Faruk Çelik: 4. Köprü Körfez ülkelerine ulaşacak!

Körfez yatırımcısı ile Türk firmaları İstanbul’da buluştu. KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik ortaya çıkacak 20 milyar dolarlık iş hacmine dikkat çekerek “4. Köprü Körfez ülkelerine ulaşacak” dedi.

Ömer Faruk Çelik: Yeni kriz yabancı satışlarından çıkacak!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Ömer Faruk Çelik: " Bu dolar kuruyla yabancılar elindeki konutları satarsa zarar edecek. Bu da Türkiye’de konutta yeni bir krizi başlatacak. " dedi..

Kristal Krom Paslanmaz Çelik Yapı Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Krom Paslanmaz Çelik Yapı Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Faruk Ün, Halit Gecü tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Aralık'ta kuruldu.

Ömer Faruk Çelik: Sosyal konut alanları belirlensin, burada tavan fiyat uygulansın!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (Konutder) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, sosyal konut üretimi için radikal çözümü TOKİ'nin formasyon değiştirmesinde gördüğünü dile getirdi.

Faruk Çelik asansör açıklaması Haberi

Faruk Çelik asansör açıklaması

Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Çelik, Mecidiyeköy'de yaşanan asansör faciasına ilişkin inşaat sahiplerine verilen takipsizlik kararı için "Konu yargıya intikal etmiş savcılık gerekli soruşturmayı yapmış ve yargı bir karar vermişse mutlaka dayandırdığı durumlar vardır veya yargılanması gereken kimler bilemiyorum ben ayrıntısı ile verilen kararı bilemiyorum. Ama yargı mutlaka ayrıntılı bir şekilde konuyu ele almış değerlendirmiş ve insanların vicdanlarına su serpecek bir netice çıkması konusunda da üzerine düşeni yapmıştır inancındayız" dedi.


Faruk Çelik, ayrıca ailelerin kan parası karşılığında şikayetten vazgeçtiği iddialarının sorulmasına üzerine "Herhangi bir yerde bir kaza meydana gelmiş ve orada hukuki hakların dışında eğer vicdanlar dile geliyor yetime sahip çıkılıyor dula sahip çıkılıyor ailelere sahip çıkılma gayreti varsa bu iyi bir durum. Bunun olması gereken bir şey olduğu...