18 / 05 / 2024

Faruk Kalkavan emlak sektörü

Faruk Kalkavan emlak sektörü

Faruk Kalkavan, ( Self Insvestment Yönetim Kurulu Başkanı ) Bakü'deki fuarda sundukları hizmetleri anlatma fırsatı bulduklarını ve önemli anlaşmalara imza attıklarını belirtti.

Emekliye emlak vergisi muafiyeti 12 soruda tüm detaylarıyla! 

Yeni Asır gazetesi yazarı Faruk Erdem bugünkü yazısında emlak vergisini kaleme aldı. Faruk Erdem yazısında emekliler başta olmak üzere bazı mükellefler vergi ödemediğini belirterek, önemli detaylara değindi. İşte Erdem'in o yazısı...

Roza Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roza Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulbasit Fırat ve Ömer Faruk Fırat ortaklığında kuruldu.

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Çiçek tarafından kuruldu.

Bayburtlu Grup Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayburtlu Grup Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Faruk Akdağ tarafından kuruldu.

Gerff Turizm Otelcilik İnşaat Emlak Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gerff Turizm Otelcilik İnşaat Emlak Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de Erkan Şahin, Faruk Şahin ve Gürkan Şahin ortaklığında kuruldu.

My Key Turkey Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

My Key Turkey Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aslan ve Ömer Faruk Vani ortaklığında kuruldu.

Emlak vergisinin 1. taksit ödemeleri için geri sayım başladı!

Emlak vergisinin ilk taksit ödemesinde sona yaklaşılıyor. Peki emlak vergisi nasıl hesaplanır? Emlak vergisini kimler ödüyor? Takvim Gazetesi Ekonomi Müdürü Faruk Erdem anlattı...

Çetindağ Emlak Finansal Danışmanlık Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetindağ Emlak Finansal Danışmanlık Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Çetin tarafından kuruldu.

Faha Ventures Teknoloji Yatırımları ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faha Ventures Teknoloji Yatırımları ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 400 milyon TL sermaya bedeli ile Faruk Kalkavan ve Muhammed Halit Sönmez tarafından kuruldu. 

Füme Emlak Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Füme Emlak Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Dikcan, Oktay Dal ve Uğur Özkan ortaklığında kuruldu.

Merdiven altı emlakçılığın önüne geçilecek!

Arsoy Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı yöneticilerinden Ömer Faruk Arslantaş, 31 Ağustos 2020’de yürürlüğe girecek olan Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi zorunluğunun olmasıyla merdiven altı emlakçılığın engelleneceğini söyledi.

Dekom Emlak İnşaat Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Dekom Emlak İnşaat Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Erkal tarafından kuruldu...

Köroğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri Taahhhüt Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ kuruldu!

Köroğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri Taahhhüt Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ 180 bin TL sermaye ile bugün Tayfun Köroğlu, Ufuk Çağlar ve Faruk Korkmaz ortaklığında kuruldu. 

Faruk Kalkavan emlak sektörü Haberi

Faruk Kalkavan emlak sektörü

Self Insvestment Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Kalkavan, Türkiye’de yaptıkları yatırımların ardından şimdi de Orta Asya, Orta Doğu ve Körfez ülkelerinde faaliyet göstermeye başlayacaklarını bildirdi. Özellikle Körfez ülkelerinden gelen yoğun gayrimenkul danışmanlığı taleplerinin kendilerini bu bölgeye yatırım yapmaya yönelttiğini belirten Kalkavan, “Türkiye ile birlikte Orta Asya, Orta Doğu ve Körfez ülkelerindeki yatırımcılara gayrimenkul alımı, satımı yapmak isteyenlere danışmanlık hizmeti veriyoruz. Ayrıca bu sektörde iş yapmak isteyen yoğun gruplar söz konusu. Bu alanda işbirliği yapmak isteyenlere de danışmanlık servisi sunuyoruz. Şimdiden bu kapsamda büyük anlaşmalar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz" dedi.


Birçok yerli ve yabancı olmak üzere büyük ölçekli firmalara danışmanlık verdiklerini aktaran Kalkavan, yeni kurulmalarına rağmen deneyimli bir kadroya sahip olduklarını, sektörün dinamiklerine vakıf bir ekiple müşterilerine hizmet verdiklerini vurgulayarak, “Hizmet...