20 / 05 / 2024

Faruk Tarım İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Faruk Tarım İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Faruk Tarım İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ömer Gökalp tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yapıköse İnşaat Petrol Nakliyat Tarım Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıköse İnşaat Petrol Nakliyat Tarım Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kaynak tarafından kuruldu.

Armas Emlak Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Armas Emlak Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Necmettin Özcan tarafından kuruldu.

Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıld

Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Evimizibul Gayrimenkul Gıda Tarım Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Evimizibul Gayrimenkul Gıda Tarım Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fatma Altınyüzük tarafından kuruldu.

Tom Gayrimenkul Gıda Tarım Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tom Gayrimenkul Gıda Tarım Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Hakan İsmet Özçetin tarafından Kuruldu!

Jarreb Ramo Gayrimenkul Yatırım Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Jarreb Ramo Gayrimenkul Yatırım Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Şişli'de Rachad Al Homsı tarafından kuruldu.

Global Connect İnşaat Tarım Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Global Connect İnşaat Tarım Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece'de Caner Çelik tarafından kuruldu.

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Uysal tarafından kuruldu.

Yaykar Turizm İnşaat Tarım Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaykar Turizm İnşaat Tarım Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Şile'de Bülent Faruk Yaylı, Ferya Mert, Necmettin Mert ve Özlem Yaylı ortaklığında kuruldu.

Özbey34 Gayrimenkul İnşaat Tarım Gıda Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Özbey34 Gayrimenkul İnşaat Tarım Gıda Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Çekmeköy'de Baran Botan Özbey tarafından kuruldu.

Us Yapı İnşaat Reklam Tarım İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Us Yapı İnşaat Reklam Tarım İthalat İhracat Limited  Şirketi Kadıköy’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan    Dağdelen tarafından kuruldu.

Kartala Turizm Otelcilik Tarım Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kartala Turizm Otelcilik Tarım Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir’de 60 bin TL sermaye bedeli  ile Orçun Kutluad, Mehmet Ali Köseoğlu, Ayhan Soysal ve Atilla Kuduoğlu tarafından kuruldu.

Seyaş Yapı İnşaat Hayvancılık Tarım İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Seyaş Yapı İnşaat Hayvancılık Tarım İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Yavaş tarafından kuruldu.

Faruk Tarım İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Faruk Tarım İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Faruk Tarım İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ömer Gökalp tarafından kuruldu. 


Faruk Tarım İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında ve serbest bölgelerde her türlü inşaat yapmak kat karşılığı, toplu konut otel, motel, tatil köyleri, hastaneler, sağlık ocakları, sanayi yapıları, sanayisiteleri, askeri amaçlı yapılar, iş hanları, barajlar, gölet,içme suyu, kanalizasyon şebekeleri, karayolları, limanlar ve buna benzer her türlü inşaatın yapımı , onarımı, restorasyonu,tadilat ile her türlü hafriyat ve nakliye işlerini yapmak yaptırmak ve bu konularda resmi ve özel ihalelere girmek her türlü taahhütte bulunmak, taşeronluk yapmak, konumu ile ilgili olarak müteahhit firma olarak girişimlerde ve çalışmalarda bulunmak.Gayrimenkuller almak vesatmak ve anasözleşmesinde yazılı olan...