06 / 05 / 2024

fatih 10 bin binayı kapsayan düzenleme

fatih 10 bin binayı kapsayan düzenleme

Fatih Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Koruma Kurulu tarafından alınan Fatih'te tarihi alana uzak 10 bin binanın, hak kaybı olmadan sahiplerince yenilenebilmesine ilişkin karar uyarınca iki ayda 750 vatandaşla görüşüldü. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez; Güneş enerjisinde 10 yılda 10 bin megavata ulaştık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Son dönemde güneş enerjisinde artan yatırım ile güneşte toplam kurulu gücümüz 10 bin megavatın üzerine çıktı. 10 sene içerisinde 10 bin megavata ulaştık. Bunun da büyük bir kısmı son birkaç yılda gerçekleşti" dedi. İşte detaylar...

Fatih'te 10 bin binayı kapsayan plan düzenlemesine ilgi artıyor!

Fatih Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Koruma Kurulu tarafından alınan Fatih'te tarihi alana uzak 10 bin binanın, hak kaybı olmadan sahiplerince yenilenebilmesine ilişkin karar uyarınca iki ayda 750 vatandaşla görüşüldü. 

Fatih'te 10 bin bina için plan düzenlemesi!

Fatih Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Koruma Kurulu tarafından alınan karara göre, ilçede tarihi alana uzak 10 bin bina, hak kaybı olmadan sahipleri tarafından yenilenebilecek. 

Kahramanmaraş'a 10 bin yeni konut yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kente 10 bin yeni konut yapılacağını söyledi. Son 1,5 yılda yaptıklarını anlatmak için gazetecilerle bir araya gelen Erkoç, yeni yapacakları çalışmalarla ilgili de bilgi verdi.

Kahramanmaraş'a 10 bin yeni konut!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Genel Sekreteri İbrahim Ulaş ve KASKI Genel Müdürü Mustafa Altunok ile birlikte düzenlediği toplantıda, TOKİ işbirliğiyle 10 bin konut yapacaklarını söyledi.

Kahramanmaraş'ta 10 bin yeni konut yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kente 10 bin yeni konut yapılacağını söyledi.

Kahramanmaraş'a 10 bin yeni konut yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kente 10 bin yeni konut yapılacağını söyledi. Bölgede TOKİ ile belediyenin çalışmalara başladığını kaydeden Erkoç, "Bu mahallelerimizde çalışmalar devam ediyor." dedi.

Sinpaş Evleri'nde Öğretmenler günü kampanyası! 10 bin TL indirim!

Sinpaş GYO, Öğretmenler Günü kampanyasıyla, tüm projelerinde öğretmenlere özel 10 bin TL indirim fırsatı sunuyor...

Sinpaş GYO'dan öğretmenlere 10 bin lira indirim!

Sinpaş GYO, yeni nesiller yetiştiren değerli öğretmenlerin, Öğretmenler Günü’nü kutluyor, Sinpaş GYO, Öğretmenler Günü kampanyasıyla, tüm projelerinde öğretmenlere özel 10 bin TL indirim fırsatı sunuyor

Gökkuşağı, 10 bin metrekare kapalı üretim alanı hedefliyor!

Strafor olarak bilinen ısı yalıtım malzemeleri üretimini yapan Gökkuşağı Yapı Sistemleri, üretimi arttırarak yeni ek binası ve 10 bin metrekare kapalı üretim alanına kavuşmayı planlıyor...

Zemzem Towers'ta Türklere öncelik! Metrekaresi 10 bin dolar!

Metrekaresi 10 bin dolar ile 15 bin dolar arasında değişen Zemzem Towers AVM'de Türk firmalara öncelik tanınıyor...

Samandıra Selective'de 10 bin TL indirimli! 197 bin 500 TL'ye!

Alper İnşaat'ın yaptığı Samandıra Selective'de son 2 dairenin satışında 10 bin TL indirimfi fiyat uygulanıyor...

Milli Emlak'tan Kastamonu'da 10 bin 750 TL'ye satılık ham toprak!

Milli Emlak Kastamonu Tosya Yukarı Kayı Köyü'ndeki ham toprak 10 bin 750 TL'den satışa sunuluyor. İhalesi 17 Ekim'de yapılacak

fatih 10 bin binayı kapsayan düzenleme Haberi

fatih 10 bin binayı kapsayan düzenleme

Fatih Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Koruma Kurulu tarafından alınan ilçede tarihi alana uzak toplam 10 bin binanın, hak kaybı olmadan sahiplerince yenilenebilmesine ilişkin karar uyarınca iki ayda 750 vatandaşla görüşüldü.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, sürece ilişkin son durumu, Karagümrük Mahallesi Dumlupınar Sokak'ta yönetim olarak yenileme kararı alınan Dumlupınar Apartmanı'nın önünde basın mensuplarına anlattı.

Fatih'in tarihi bir bölge ve eski bir yerleşim alanı olduğunu hatırlatarak, ilçedeki betonarme binaların yaklaşık yüzde 90'lık kısmının 1999 yılı öncesi yapıldığını belirten Turan, dolayısıyla binaların beklenen bir İstanbul depreminde hasar riskinin daha yüksek olacağını söyledi.

Bu açıdan Fatih'te bir sorun olduğunu söyleyen Turan, "Fatih'te bir ruhsata göre yapılmış binaları dahi vatandaşlar yenilemeye kalksa, evlerinde bir ya da iki kat eksilme söz...