09 / 05 / 2024

Fatih Aile Eğitim Merkezi ve Sosyal Hizmet Merkezi antalya

Fatih Aile Eğitim Merkezi ve Sosyal Hizmet Merkezi antalya

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 4’üncü Aile Eğitim Merkezi Fatih Mahallesi’nde açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Aile Eğitim Merkezlerinin kadınların toplumda sorumluluk almaları açısından son derece önemli olduğunu söyledi...

Bakanlık ülke genelinde binlerce personel arıyor! Eğitim şartı aranmıyor! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ülke genelinde binlerce personeli işe alıyor. Üstelik KPSS şartı yok, eğitim şartı yok. İşte detaylar!

Eğitim ödeneği ne zaman verilecek? Hesabınıza tam 1.325 lira yatacak!

‘Eğitim destek ödeneği yattı mı?’ sorusunun yanıtı okulların açılması ile birlikte en çok merak edilen konulardan biri olmakta. Peki Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eli ile verilen bu destek hesaplara yattı mı? Ne zaman yatacak? İşte detaylar…

Bakanlıktan son dakika eğitim desteği! 223,7 milyon lira kaynak aktarıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık yaptığı açıklamada ihtiyaç sahibi hanelerdeki çocukların eğitim masraflarının karşılanması amacıyla 223,7 milyon TL kaynak aktardıklarını söyledi.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Şadi Yazıcı, Ahmet Nazmi Durbakayım, Kerem Çakırağa, Abdullah Fatih Ulusoy, Fatih Arslan, Kazım Çelik, Fethullah Fethi Hinginar tarafından kuruldu.

Smy Tur Turizm Eğitim Sağlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smy Tur Turizm Eğitim Sağlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  600 bin TL sermaye bedeli ile Mesut  Yıldırım, Sabahattin Bayrak, Yılmaz Acun tarafından kuruldu.

Biffa Elektronik Güvenlik Sistemleri Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Biffa Elektronik Güvenlik Sistemleri Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Fatih Pişgin tarafından kuruldu.

Turkantile Gayrimenkul Ve Eğitim Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkantile Gayrimenkul Ve Eğitim Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed A. Ali Hak  tarafından kuruldu.

Fatih Sultan Mehmet'in eğitim aldığı Saatli Medrese müze olacak!

Fatih Sultan Mehmet'in eğitim aldığı medrese olarak bilinen Edirne'deki Saatli Medrese, 'Fatih Sultan Mehmet Müzesi' oluyor.

Çorum'da restore edilen tarihi karakol binası aile eğitim merkezi oldu!

Çorum'da 1890 yılında karakol binası olarak inşa edilen bina gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarıyla aile eğitim merkezi oldu...

Kass International İnşaat Eğitim Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kass International İnşaat Eğitim Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Abdelrahman Adam Ali tarafından kuruldu.

Neslim Turizm Eğitim Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neslim Turizm Eğitim Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Yıldız, Mustafa Sevim ve Nimet Karanfil Abay ortaklığında kuruldu.

Jadoon Global Turizm Eğitim İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jadoon Global Turizm Eğitim İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Naz tarafından kuruldu.

Fatih Aile Eğitim Merkezi ve Sosyal Hizmet Merkezi antalya Haberi

Fatih Aile Eğitim Merkezi ve Sosyal Hizmet Merkezi antalya


Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 4’üncü Aile Eğitim Merkezi Fatih Mahallesi’nde açıldı. Büyükşehir Belediye Başkan Mustafa Akaydın, Aile Eğitim Merkezlerinin kadınların kendilerine güven duymaları ve toplumda sorumluluk almaları açısından son derece önemli olduğunu söyledi. 


Fatih Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi’nin açılış törenine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Antalya Yetim ve Yardıma Muhtaç Çocuklara Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Canan Tungar, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Antalya Şube Başkanı Ayla Yüksel ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta merkezin ‘Masal Okulu’ öğrencilerinin yaptığını gösteri büyük beğeni topladı. 


20 BİN KADINA KATKI SAĞLADI


Başkan Mustafa Akaydın, bu açılan 4’üncü Aile Eğitim Merkezi olduğunu belirterek, “Bu merkez 20 binin üzerinde Antalyalı kadına katkı sağladı. Özellikle kadınların kendine güven duymaları, toplumda sosyal sorumluluk almaları açısından bu...