05 / 05 / 2024

fatih belediyesi sosyal tesis

fatih belediyesi sosyal tesis

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Fatih Belediyesi, Millet Caddesi cephesindeki bölgeye yeni bir sosyal tesis kazandırıyor.

Fatih Belediyesi'nden Süleymaniye'deki tepki çeken inşaata ilişkin açıklama!

Fatih Belediyesi, Süleymaniye Camisi'nin silüetini kapattığı iddia edilen ve 494 ada 1 parsel üzerinde hayata geçirilen binayla ilgili  açıklama yaptı.

Fatih Belediyesi sit alanında olduğu gerekçesiyle bir eve el koydu!

Fatih Belediyesi’nin 75 yaşındaki kadın ve ailesinin oturduğu eve “taşınmazın sit alanında kalması nedeniyle tapu tahsis belgesinin geçersiz olduğu” gerekçesiyle el koydu.

Hakkari'de sosyal hayatın geliştirilmesi için yeni tesisler kuruluyor!

İçişleri Bakanlığı'nca görevlendirilen Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların artırılması için Gola Züryan Göletini ıslah ederek etrafında bisiklet ve yürüyüş yolu, kafe ve dinlenme alanın yer alacağı sosyal tesis kuracak.

Hakkari'de Gola Züryan Göleti'ne sosyal tesis yapılacak!

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların çoğaltılması için Gola Züryan Göletine sosyal tesis kuracak...

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası yükseliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası hızla yükseliyor.

Fatih'teki surlar restore edilip millet bahçesine çevrilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla yıkım ve tarihi değeri ortaya çıkaracak adımları attıklarını dile getirerek, surların Fatih Belediyesi tarafından restore edilip millet bahçesine çevrileceğini açıkladı... 

Maltepe Sosyal Yasam Merkezi açıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Sosyal Yasam Merkezi'ni 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nde hizmete açtı. Merkezde ücretsiz meslek edindirme kursları verilecek.

Gaziantep Şahintepe'ye yeni sosyal tesis!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, sosyal tesis zincirlerine bir halka daha ekledi.

Yunanistan vatandaşından Fatih Belediyesi'ne icra takibi!

Arazisine Fatih Belediyesi tarafından ‘acele kamulaştırma’ yoluyla el konulan Yunanistan vatandaşı Danay Manias kazandığı dava sonrasında 33 milyon 985 bin TL'lik icra takibi başlattı

Fatih Dervişali Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Fatih Belediyesi tarafından Dervişali Mahallesi’nde hayata geçirilen ve aynı isimle anılan Dervişali Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

Çorum Belediyesi Sosyal Tesisleri yeniden açılıyor!

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediyesi’ne ait sosyal tesisleri inceledi.

Fatih, İstanbul’un en kıymetli hazinesi!

AKP Fatih Belediyesi Başkan adayı Turan, Fatih ilçesinin İstanbul’un en kıymetli hazinesi olduğunu söyledi. Turan, “Yedikule’den başlayıp Topkapı’ya kadar tarihi surların iç tarafındaki yapı yasaklı alanları kamuya kazandıracağız" dedi..

Gördes Sosyal Yaşam Merkezi görücüye çıktı!

Gördes Belediyesi mevcut Anadolu Otel’in yerine inşa edilmesi planlanan ‘Gördes Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’ projesini görücüye çıkardı.

fatih belediyesi sosyal tesis Haberi

fatih belediyesi sosyal tesis

Fatih Belediyesi Topkapı Sosyal Tesisleri’nin Millet Caddesi cephesindeki bölgeye yeni bir sosyal tesis daha inşa ediliyor.

Fatih Belediyesi'nde yer alan habere göre, Millet Caddesi ile tarihi Bizans surlarının kesişimindeki inşaatta Arkeoloji Müzeler Müdürlüğü’nün görevlendirmiş olduğu arkeologlar denetiminde temel hafriyat çalışmaları tamamlanarak, temel izolasyonu ve temel betonarme çalışmaları yapılıyor. 

Yapı yaklaşık 600 metrekare oturum alanına sahip olup, bodrum, zemin ve 1. kattan meydana geliyır. Bodrum katta ofisler, toplantı odası, bay, bayan soyunma odaları, bay – bayan lavabolar, bay ve bayan  mescidi, mutfak, soğuk depo, kuru depo ve servis ofisi, zemin katta 431 metrekare kapalı restoran, bay – bayan lavabolar, 1. katta ise 223 metrekare kapalı, 237 metrekare açık restoran,  teras ve  dinlenme odaları yer...