10 / 05 / 2024

Fatih Beyazıtağa kentsel yenileme

Fatih Beyazıtağa kentsel yenileme

BAKANLAR Kurulunun bazı alanların kentsel dönüşüm ve gelişim alanı ilan edilmesine ilişkin karalan, Resmi Gazete'de yayımlandı. Şanlıurfa'da bazı bölgeler kentsel dönüşüm bölgesi, İstanbul Fatih'te ise bazı bölgeler kentsel yenileme alanı olarak belirlend

Kira artış oranları 3 Mayıs'ta açıklanacak!

Kira sözleşmesini geçtiğimiz sene veya daha önceki senelerin Mayıs ayında imzalayan kiracılara Mayıs ayında senelik zam yapılacak. Mayıs ayı kira artış oranları 3 Mayıs'ta açıklanacak..

Kayseri Şehir Hastanesi 5 Mayıs'ta açılıyor!

Kayseri'nin yanı sıra çevredeki illere ve Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki hastalara da hizmet sunacak olan Kayseri Şehir Hastanesi 5 Mayıs'ta açılacak.

Kira artış oranları 5 Mart'ta açıklanacak!

Kira sözleşmesi Mart ayında yenilenecek kiracıları yeni dönemde zam bekliyor. Kira bedellerinde yapılacak kira artış oranları 5 Mart'ta açıklanacak..

Tağa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tağa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Özyurt tarafından kuruldu.

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'ndeki Nostaljik Tramvay 31 Aralık'ta açılacak!

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışmalarında son noktaya gelindi. Nostaljik Tramvay 31 Aralık'ta açılacak.

Burcu Esmersoy'a kentsel dönüşüm piyangosu!

Kazancını gayrimenkule yatıran ünlüler arasında yer alan Burcu Esmersoy'a kentsel dönüşüm piyangosu vurdu. Esmersoy’un Nişantaşı’nda aldığı ev kentsel dönüşüme girdi. 

Kadıköy Rasimpaşa Kentsel Sit Alanı imar planı askıda!

İstanbul Kadıköy İlçesi, Rasimpaşa Kentsel Sit Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Kurbağalıdere-Hasanpaşa Kentsel Sit Alanı imar planı askıda!

İstanbul Kadıköy İlçesi, Kurbağalıdere - Hasanpaşa Kentsel Sit Alanına ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Çekmeköy-Ümraniye-Üsküdar Metrosu 29 Ağustos'ta açılacak!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ilçedeki proje ve yatırımlardan bahsetti. Poyraz, Çekmeköy, Ümraniye, Üsküdar metrosunun 29 Ağustos'ta açılacağı müjdesini verdi.

Kira enflasyon oranları 3 Mayıs'ta açıklanacak!

Kira sözleşmesi Mayıs ayında yenilenecek kiracılara ne kadar zam yapılacağı henüz belli olmadı. Mayıs ayına ait kira enflasyon oranları 3 Mayıs'ta açıklanacak..

Hedef Beyt Hotel 5 Mayıs'ta açılacak!

Selçuk ve Kuşadası arasında Pamucak Sahili'nde yer alan Hotel BurccluB, yeni ortaklarla marka değişikliğine giderek Hedef Beyt Hotel Resort&Spa 5 Mayıs'ta açılacak...

Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe metrosu 30 Ağustos'ta açılacak!

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metrosu 30 Ağustos'ta açılacak. Yeni metro hattı ile Üsküdar- Sancaktepe arası 27 dakikaya inecek.

Paramount Hotels & Resorts 6 Mayıs'ta açılacak!

100 dönümlük arazi üzerinde konumlanan Paramount Hotels & Resorts markalı dünyadaki ilk otelini Bodrum'da 6 Mayıs'ta açıyor. Oteli Paramount Hotels&Resorts markalı dünyadaki ilk otel olma özelliği taşıyor.

Fatih Beyazıtağa kentsel yenileme Haberi

Fatih Beyazıtağa kentsel yenileme

BAKANLAR Kurulunun bazı alanların kentsel dönüşüm ve gelişim alanı ilan edilmesine ilişkin karalan, Resmi Gazete'de yayımlandı. Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi, Yenice, İkizce ve Şahinler mahalleleri ile Onbirnisan mahallesi sınırları içerisinde bulunan alanın kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesi kararlaştırıldı. 


Öte yandan, İstanbul'un Fatih ilçesi, Beyazıtağa ve Fatma Sultan mahallelerinde bulunan ve Bakanlar Kurulu kararıyla yenileme alanı olarak kabul edilen mülkiyeti Hazineye ait taşınmazların bedelsiz olarak Fatih Belediye Başkanlığına devredilmesine de karar verildi. Bakanlar Kurulu, Erciyes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesine ait TGB-2 numaralı alanın sınırlarının değiştirilmesini de...