17 / 05 / 2024

fatih çiftçi kimdir

fatih çiftçi kimdir

Ak Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, bölgenin can damarlarından biri olan Van’ın her açıdan önemli olduğunu ve hükümetleri döneminde 16 milyar liranın üzerinde yatırım yaptıklarını söyledi.

Fatih Nusret Dur Kimdir? Fatih Nusret Dur nereden mezundur?

Fatih Nusret Dur kimdir? Fatih Nusret Dur hangi mesleği yapıyor? Fatih Nusret Dur nereden mezundur? İşte detaylar!

Fatih Erdoğan kimdir? Fatih Erdoğan ne iş yapıyor?

Fatih Erdoğan kimdir? Fatih Erdoğan hangi mesleği yapıyor? Fatih Erdoğan nereden mezundur? İşte detaylar!

Bakan Dönmez açıkladı! Çiftçi ve köylüler bunu bekliyordu! İşte detaylar!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, çiftçi ve köylülerin beklediği o haberi duyurdu. İşte detaylar!

Mehmet Emin Çiftçi kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Çiftçi kimdir? Mehmet Emin Çiftçi daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Emin Çiftçi'nin biyografisi...

Ali Vedat Çiftçi kimdir?

Ali Vedat Çiftçi kimdir? Ali Vedat Çiftçi hangi görevlerde bulundu?

Çiftçi Kardeşler Emlak Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftçi Kardeşler Emlak Konaklama Ticaret Limited Şirketi, Nimet Çiftçi ve Mesut Çiftçi ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Fatih Muhsine Hatun Mahallesi'nde kuruldu.

Fatih Bakıcı kimdir?

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı kimdir?, Fatih Bakıcı bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Bakıcı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Fatih Bakıcı..

Berrin Çiftçi kimdir?

Eskişehir İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Berrin Çiftçi kimdir? İnşaat Mühendisi Berrin Çiftçi, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Eskişehir İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Berrin Çiftçi..

Fatih Yazıcı kimdir?

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Yazıcı kimdir? Fatih Yazıcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Yazıcı...

Fatih Söylemez kimdir?

Bursa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Söylemez kimdir? Fatih Söylemez, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Bursa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Söylemez..

Fatih Özçelik kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kamulaştırma Müdürü Fatih Özçelik kimdir? 2014 yılı Ağustos ayında Kamulaştırma Müdürlüğü’ne Müdür olarak atanan Fatih Özçelik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Nilüfer Dinçkök Çiftçi kimdir?

Nilüfer Dinçkök Çiftçi, Akkök Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Akkök Holding Başkanı Ali Raif Dinçkök'ün vekilidir. Peki Nilüfer Dinçkök Çiftçi kimdir? İşte Nilüfer Dinçkök Çiftçi'nin biyografisi...

Ali Vedat Çiftçi kimdir?

Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi kimdir? Ali Vedat Çiftçi, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Vedat Çiftçi, ne zamandan beri Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

fatih çiftçi kimdir Haberi

fatih çiftçi kimdir

Ak Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, bölgenin can damarlarından biri olan Van’ın her açıdan önemli olduğunu ve hükümetleri döneminde 16 milyar liranın üzerinde yatırım yaptıklarını söyledi.

Milletvekili Çiftçi, Van’da turizm, ulaştırma, eğitim, sağlık, adalet, orman ve su işleri, enerji, tarım ve hayvancılık, konut, spor ve kültür gibi daha birçok alanda 16 milyar liranın üzerinde bir yatırımın 13 yılda gerçekleştirildiğini söyledi. 23 Ekim 2011’de meydana gelen depremin ardından enkaz yığınına dönen, ağır travmaların yaşandığı Van ve Erciş’e 3 yılda yapılan yatırımlarla küllerinden yeniden doğduğunu söyleyen Çiftçi, "Depremin henüz 39. gününde kalıcı konutların temeli atılarak Van, Edremit ve Erciş’te toplam 17 bin 489 afet konutunun yanı sıra köylerde yapılan ve yapılmakta olan evlerle Van yeni bir görünüme kavuşturuldu. Ayrıca 30 okul, 27...