05 / 05 / 2024

fatih group Fortis İstanbul

fatih group Fortis İstanbul

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık daire alanları 58 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Yiğit Group imzası ile hayata geçirilen proje 14 bin 523 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Urartu Group Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urartu Group Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin İslam Turan tarafından kuruldu.

Kur Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kur Group Yapı Anonim Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Kuran ve Ahmet Kuran ortaklığında kuruldu.

Sobına Group İnşaat İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sobına Group İnşaat İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Mokrane, Nassıra Inchekel ve Sofıane Hanı ortaklığında kuruldu.

Beyazlar Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazlar Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Beyaz tarafından kuruldu.

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Tellioğlu tarafından kuruldu.

Mefa Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mefa Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Kaya tarafından kuruldu.

Zak Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zak Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Gelir tarafından kuruldu.

Aden Group Madencilik Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aden Group Madencilik Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Alexey Denısov tarafından kuruldu.

Al Nabih Group Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Al Nabih Group Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yılmaz tarafından kuruldu.

Halah Luxury Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halah Luxury Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Halah Hamoud A. Sallam tarafından kuruldu.

Gnl Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnl Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Gönül tarafından kuruldu.

İhsan Group Turizm Gayrimenkul Nakliyat İhracat İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhsan Group Turizm Gayrimenkul Nakliyat İhracat İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Osama Babekr O. Ismail ve Shaza Babıker O Ismail ortaklığında kuruldu.

Al Emin Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Emin Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Omar Alhaj HAsan tarafından kuruldu.

fatih group Fortis İstanbul Haberi

fatih group Fortis İstanbul

Hafriyat çalışmaları tamamlanan Fortis İstanbul projesinin temelinin önümüzdeki ay atılması planlanıyor. Toplam 705 adet daireden meydana gelen proje Basın Ekspres Yolu'nda inşa ediliyor.


Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Teslimlerinin 2016 yılı sonunda gerçekleşmesi öngörülen proje 20 katlı 3 bloktan oluşuyor.


Küçükçekmece Fortis İstanbul Evleri 192 milyon TL yatırım bedeline sahip. Dairelerin home ofis olarak da kullanılabildiği projede 1+0'lar 58 metrekare, 1+1'ler 86 ve 90 metrekare, 2+1'ler ise 125 metrekare şeklinde tasarlandı.


Yiğit Group Fortis İstanbul Konutları Fatih Koleji'ne 400 metre, İstwest'e 465 metre, E-5 Karayolu'na 690 metre, Atatürk Havalimanı'na 950 metre, Kuyumcukent'e 772 metre uzaklıkta bulunuyor. 


Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık konut fiyatları metrekare bazında 4 bin 100...