29 / 04 / 2024

Al Nabih Group Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!


Al Nabih Group Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yılmaz tarafından kuruldu.



Al Nabih Group Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yılmaz tarafından kuruldu.

Al Nabih Group Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi konusu:
ULUSLAR ARASI TİCARET a-)Her türlü emtianın internet üzerinden satışını gerçekleştirmek.Her türlü ticari emtianın ithalatını,ihracatını ve dahili ticaretini tapmak. b-) Her türlü halı,kilim,dekorasyon ürünleri,mefruşat,ev tekstili ve zücaciyenin alımını satımını ithalat ve ihracatını yapmak. c-) Her türlü iç ve dış giyim eşyasının,spor kıyafetlerinin,saraciye ürünlerinin gibi ürünlerin alımını satımını ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü ayakkabının, spor ayakkabısının alımını,satımını ithalat ve ihracatını yapmak. d)Her türlü gıda ürünlerinin n alımını satımını ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü ayakkabının, spor ayakkabısının alımını,satımını ithalat ve ihracatını yapmak. e)Her türlü mobilya ürünlerinin alımını satımını ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü ayakkabının, spor ayakkabısının alımını,satımını ithalat ve ihracatını yapmak. E-TİCARET -İnternet üzerinden reklam hizmetleri, elektronik ticaret (e-ticaret) yapmak. Telif ve patent hakları elde etmek. Şirket reklam amacı ile internet tasarımı ve sayfalarının, reklam mail kutularının hazırlanması, firma isim ve tescili ve internet üzerinde alan bulundurmak, yayın yapmak, internet sunucularının kurulması, kiralanması, internet üzerinde erişimin sağlanması. EMLAK a.) Her türlü gayrimenkul almak,satmak ve komisyonculuğunu yapmak. b.) Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. c.) Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı,satımı,ve kiralanmasına aracılık etmek. d.) Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. e.) Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı,satımı,pazarlamasını yapmak. f.) Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı,satımı,pazarlamasını yapmak. YURT İÇİ - YURT DIŞI NAKLİYAT KARGO a.) Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu yapmak. b.) Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır, satar, kiralar ve kiraya verir. c.) Yurt içinde ve yurt dışında paket, zarf ve kargo taşımacılığı yapmak. Araçlı araçsız kurye hizmetleri vermek. d.) Hava, deniz ve kara yolları ile her nevi kargonun nakliyesini, tahmil ve tahliyesini yapmak.
 


Geri Dön