06 / 05 / 2024

Fatih Güllü kimdir

Fatih Güllü kimdir

Güllüoğlu’nun 6’ncı kuşak yöneticilerinden Fatih Güllü, çocukken yazları çıraklık yaptığı şirketin şu anda tüm operasyonlarından sorumlu. Hedefi, Güllüoğlu’nu global olarak premium bir marka haline getirmek

Fatih Yücelik kimdir?

Türk Çimento'nun yeni başkanı Fatih Yücelik kimdir? Fatih Yücelik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fatih Yücelik'in biyografisi...

Fatih Kıvanç kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kıvanç kimdir? Fatih Kıvanç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fatih Kıvanç'ın biyografisi...

İdris Güllüce: 3. köprünün bitmesi için sandığa gidin!

Güllüce, Boğaz Köprüsü'nü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü ve üçüncü köprüyü yaptırtmak istemeyen bir anlayışla "Bunlar yapılsın, bu memleket yükselsin" diyen anlayış arasında 133 saat sonra bir seçim yaşanacağını söyledi.

Mustafa Talha Gönüllü kimdir?

Çevre Mühendisi Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, 15 Mayıs 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile yeniden Adıyaman Üniversite Rektörlüğüne atandı. Peki, Mustafa Talha Gönüllü kimdir?

Tarkan Akıllı kimdir?

İnşaat Yüksek Mühendisi Tarkan Akıllı, MHP Antalya Milletvekili Adayı oldu. Peki, Tarkan Akıllı kimdir? Tarkan Akıllı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Tarkan Akıllı...

Fatih Bakıcı kimdir?

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı kimdir?, Fatih Bakıcı bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Bakıcı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Fatih Bakıcı..

Güllüoğlu Baklava yurtiçindeki şube sayısını 40'a çıkartacak!

Güllüoğlu’nun 6’ncı kuşak yöneticilerinden Fatih Güllü, çocukken yazları çıraklık yaptığı şirketin şu anda tüm operasyonlarından sorumlu. Hedefi, Güllüoğlu’nu global olarak premium bir marka haline getirmek

Uğur Güllü kimdir?

Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Güllü kimdir? Uğur Güllü, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Güllü..

Fatih Yazıcı kimdir?

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Yazıcı kimdir? Fatih Yazıcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Yazıcı...

Fatih Söylemez kimdir?

Bursa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Söylemez kimdir? Fatih Söylemez, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Bursa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Söylemez..

Fatih Özçelik kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kamulaştırma Müdürü Fatih Özçelik kimdir? 2014 yılı Ağustos ayında Kamulaştırma Müdürlüğü’ne Müdür olarak atanan Fatih Özçelik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

İdris Güllüce Beyoğlu kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi!

Artık yeni bir Türkiye oluşturduklarını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ı ziyaret ederek ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi.

Hakan Yusuf Güner kimdir?

Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner kimdir? Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Yusuf Güner, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor?

Fatih Güllü kimdir Haberi

Fatih Güllü kimdir

Baklavacı Güllüoğlu’nun 6’ıncı kuşak yöneticilerinden Fatih Güllü, 11 yaşında çırak olarak başladığı aile şirketinde bugün tüm operasyonlardan sorumlu. İşinin aşığı. Tüm gününü işte geçiriyor. Hedefi Güllüoğlu’nu global olarak premium bir marka haline getirmek. Fatih Güllü, sosyal medyayı da çok iyi kullanıyor.


Instagramda 20 binin üzerindeki takipçilerinin yüzde 99’u kadınlar. Güllü, resim yapmayı ve fotoğraf çekmeyi seviyor. Hatta ürün fotoğraflarını bile kendisi çekiyor. Galatasaray lisesi, ardından Marmara Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü’nü bitiren Fatih Güllü, babası Nejat Güllü’nün Kağıthane’de kurduğu merkez üretim tesisinde operasyonlardan sorumlu. Güllüoğlu Baklavaları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Fatih Güllü, bu tesiste baklava, lokum, poğaça, simit ve diğer ürünlerin üretimini yaptıklarını söyledi.


Yeni mağazalar yolda

Güllüoğlu markasının şu anda 21’i yurtiçinde olmak üzere toplam 33 şubesi var. Yurtdışındaki...