16 / 05 / 2024

Fatih Gürsoy

Fatih Gürsoy

RDS Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi, Fatih Gürsoy, Nihat Murat Saraç, Okay Dikmen tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Kasım'da Üsküdar, Çengelköy Mahallesi'nde kuruldu.

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Naroğlu ve Burakbey Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Anayapı Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Anayapı Mimarlık Ve İnşaat Limited Fatih’te 250 bin TL sermaye bedeli ile Esat    Gürsoy ve Mesut Gürsoy tarafından kuruldu.

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Gürsoy tarafından kuruldu.

DASK'ın hasar ödeme gücü 40 milyar liraya yükseltildi!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkanı Türker Gürsoy, DASK'ın hasar ödeme gücü 40 milyar liraya yükseltildiğini söyledi.

Ünlü işadamı Ali Gürsoy'a haciz şoku!

Melis Çiftçi, ünlü işadamı Ali Gürsoy hakkında haciz işlemi başlattı. 33 bin 332 TL’lik alacağı için eşinin ailesinin evine haciz memuru gönderen Melis Çiftçi, bu kadarına da 'pes' dedirtti.

Agf Gayrimenkul İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agf Gayrimenkul İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gülteki tarafından kuruldu.

Güner Dizayn Mimarlık Tasarım İnşaat ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner Dizayn Mimarlık Tasarım İnşaat ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Güner tarafından kuruldu.

Soygür Plastik Metal Nakliye Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soygür Plastik Metal Nakliye Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Samet Gürsoy tarafından kuruldu.

CMK Sanat Yapı İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

CMK Sanat Yapı İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cem Karakuş ve Olgun Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Gürsoy Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Gürsoy Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Özcan     Gürsoy tarafından kuruldu. 

Mistral GYO 2019 için avukat Gür Gürsoy ve Onur Akıncıoğlu ile anlaştı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılında çalışmak üzere Avukatlar Gür Gürsoy ve Onur Akıncıoğlu ile anlaşmaya vardı...

Fatih Güven İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Güven İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Güven tarafından kuruldu. 

Fatih Gürsoy Haberi

Fatih Gürsoy

RDS Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi, Fatih Gürsoy, Nihat Murat Saraç, Okay Dikmen tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 24 Kasım'da kuruldu. 


RDS Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü gayrimenkuller, konutlar, siteler, daireler, marketler, depolar, iş hanları, Her türlü çarşılar, Alışveriş merkezleri,  plazalar, villalar ve tatil köyleri, devre mülkler apart otel, motel kamping ve turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, fabrikalar, araziler, arsalar, yalılar, köşkler ve her türlü taşınmazın inşaatını yapabilir, işletmeciliğini, alımını, satımını pazarlamasını ve ticaretini yapabilir, devir alabilir, devredebilir kiralayabilir ve kiraya verebilir, komisyonculuk yapabilir ve satış sonrası danışmanlık ve yönetim hizmetleri verebilir,  2- Her türlü Emlak, gayrimenkuller, konutlar, siteler, daireler, marketler, depolar, iş hanları, iş merkezleri, plazalar, villalar ve tatil köyleri, devre...