28 / 04 / 2024

Ünlü işadamı Ali Gürsoy'a haciz şoku!

Ünlü işadamı Ali Gürsoy'a haciz şoku!

Melis Çiftçi, ünlü işadamı Ali Gürsoy hakkında haciz işlemi başlattı. 33 bin 332 TL’lik alacağı için eşinin ailesinin evine haciz memuru gönderen Melis Çiftçi, bu kadarına da 'pes' dedirtti.



Ünlü işadamı Ali Gürsoy ile boşanma aşamasında olan Melis Çiftçi arasında sular durmak bilmiyor. 33 bin 332 TL’lik alacağı için eşinin ailesinin evine haciz memuru gönderen Melis Çiftçi, yine şaşırttı.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; oğullarının boşanacak olmasına üzülen Ergun ve Ayşe Gürsoy, haciz şokuyla neye uğradığını şaşırdı. Ergun ve Ayşe Gürsoy’un yaşadığı konuta gelen haciz memurları, işlemleri Ayşe Hanım’la yaptı. Ayşe Gürsoy “Oğlumun konutu burası değil” dese de hacize engel olamadı. 

Haciz memurları, Melis Çiftçi’nin alacağına karşılık olarak, 25 bin lira değerindeki televizyonu, 10 bin lira değerindeki koltuk takımını, bin lira değerinde bir başka televizyonu ve 4 bin lira değerindeki koşu bandını haczetti.

Ayşe Gürsoy, işlemler sırasında verdiği ifadede, “Mahalde bulunan tüm malların mülkiyeti eşime ve bana aittir. Yapılan işlem kötü niyetlidir” diye konuşarak şikayet etti.


Geri Dön