11 / 05 / 2024

Ali Gürsoy kimdir

Ali Gürsoy kimdir

Melis Çiftçi, ünlü işadamı Ali Gürsoy hakkında haciz işlemi başlattı. 33 bin 332 TL’lik alacağı için eşinin ailesinin evine haciz memuru gönderen Melis Çiftçi, bu kadarına da 'pes' dedirtti.

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı ne iş yapmaktadır?

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı'ın eğitim durumu nedir? Ali İhsan Kamanlı kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ali İhsan Kamanlı'ın kim olduğu ve Ali İhsan Kamanlı'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil ne iş yapmaktadır?

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil'in eğitim durumu nedir? Ali Fuat Erbil kariyeri ve eğitim durumu nedir?Ali Fuat Erbil'in kim olduğu ve Ali Fuat Erbil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Burak Ali Göçer kimdir? Burak Ali Göçer nerelerde görev almıştır?

Burak Ali Göçer ne iş yapar? Hangi görevlerde bulunup çalışmıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Burak Ali Göçer hakkında merak edilenler ve haberin tüm detayları...

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Ali Murat Dizdar kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murat Dizdar kimdir? Kaç yaşında? Ali Murat Dizdar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murat Dizdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ali Metin Kazancı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Ali Metin Kazancı kimdir? Ali Metin Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Metin Kazancı Ne iş yapar? Ali Metin Kazancı Nereli?  İşte Ali Metin Kazancı'nın hayatına dair merak edilenler.

Ali Fatinoğlu kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı İbrahim Özdemir'in asil adayı Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Fatinoğlu'nun biyografisi...

Mehmet Ali Güneysu kimdir?

Özderici GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye adayı Mehmet Ali Güneysu kimdir? Mehmet Ali Güneysu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Ali Güneysu'nun biyografisi...

Ünlü işadamı Ali Gürsoy'a haciz şoku!

Melis Çiftçi, ünlü işadamı Ali Gürsoy hakkında haciz işlemi başlattı. 33 bin 332 TL’lik alacağı için eşinin ailesinin evine haciz memuru gönderen Melis Çiftçi, bu kadarına da 'pes' dedirtti.

Ali Murat Dizdar kimdir?

Deniz Gayrimekul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi olan Ali Murat Dizdar kimdir? Ali Murat Dizdar daha önce hangi görevlerde bulundu?

Ali Sami Kutlu kimdir?

Ali Sami Kutlu, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Ali Sami Kutlu kimdir? Ali Sami Kutlu hangi işlere imza attı?

Ali Talip Özdemir kimdir?

Ali Talip Özdemir'in 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Bakırköy İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Ali Talip Özdemir kimdir? Ali Talip Özdemir bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Ali Gürsoy kimdir Haberi

Ali Gürsoy kimdir

Ünlü işadamı Ali Gürsoy ile boşanma aşamasında olan Melis Çiftçi arasında sular durmak bilmiyor. 33 bin 332 TL’lik alacağı için eşinin ailesinin evine haciz memuru gönderen Melis Çiftçi, yine şaşırttı.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; oğullarının boşanacak olmasına üzülen Ergun ve Ayşe Gürsoy, haciz şokuyla neye uğradığını şaşırdı. Ergun ve Ayşe Gürsoy’un yaşadığı konuta gelen haciz memurları, işlemleri Ayşe Hanım’la yaptı. Ayşe Gürsoy “Oğlumun konutu burası değil” dese de hacize engel olamadı. 

Haciz memurları, Melis Çiftçi’nin alacağına karşılık olarak, 25 bin lira değerindeki televizyonu, 10 bin lira değerindeki koltuk takımını, bin lira değerinde bir başka televizyonu ve 4 bin lira değerindeki koşu bandını haczetti.

Ayşe Gürsoy, işlemler sırasında verdiği ifadede, “Mahalde bulunan tüm malların mülkiyeti eşime ve bana aittir. Yapılan işlem kötü...