28 / 04 / 2024

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı ne iş yapmaktadır?

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı ne iş yapmaktadır?

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı'ın eğitim durumu nedir? Ali İhsan Kamanlı kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ali İhsan Kamanlı'ın kim olduğu ve Ali İhsan Kamanlı'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...



Ali İhsan Kamanlı Otokar Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesidir. Ali İhsan Kamanlı, 1952 Yozgat doğumlu olan Kamanlı, yüksek öğrenimini İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Fakültesi’nde bitirmiştir. Daha sonra, 1973-2008 seneleri  arasında Ford Otosan A.Ş.’de Fabrika Müdürü ve Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlerinde bulunmuş ve emeklilik nedeni ile görevinden ayrılmıştır.


Ali İhsan Kamanlı, 2009-2010 senelerinde Otokoç A.Ş. Genel Müdür Danışmanı olarak görev yapmış olan Sn.Kamanlı, 2012-2016 yıllarında grup dışında çeşitli firmalarda Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmuștur.

İcrada bulunmayan Sn. Kamanlı, SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri’ne göre bağımsız üye niteliğini taşımaktadır. Son on yılda üstlendiği görevler esas itibariyle yukarıda sıralanmış olup, görev süresinin dolması nedeniyle bu pozisyonlardan ayrılmıştır. Son beş yılda Şirket veya Şirketimizin ortakları Koç Holding A.Ş. ve Ünver Holding A.Ş. ilişkili tarafları ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır.

 Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı ne iş yapmaktadır?

OTOKAR HAKKINDA

Koç Topluluğu firmalarından biri olan Otokar, 1963 yılından bu yana kendi teknoloji, tasarım ve uygulamaları ile müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun özel çözümler sunuyor. Buna göre, Sakarya’da bulunan 552.000 m²’lik alanda kurulu fabrikada 3000'de çok çalışanı ile faaliyet gerçekleştirmektedir. 

Bu kapsamda, Otokar, toplu taşımacılık sektöründe yer alan otobüs, nakliye ve lojistik alanları için hafif kamyon, savunma sanayii için tekerlekli zırhlı ve paletli zırhlı araçlar üretimi yapmaktadır. Yüzde yüz Türk sermayeli global bir şirket olan Otokar, bugün ise otomotiv ve savunma sanayiinde fikri mülkiyet hakları kendisine ait ürünleri ile yer alıyor.

Caner Bayazıt Emiroğlu kimdir? Caner Bayazıt ne iş yapmaktadır? 

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Tayfun Bayazıt kimdir? Tayfun Bayazıt ne iş yapmaktadır?

Uğur Bayar kimdir? Uğur Bayar ne iş yapmaktadır?


Geri Dön