28 / 04 / 2024

Caner Bayazıt Emiroğlu kimdir? Caner Bayazıt ne iş yapmaktadır? 

Caner Bayazıt Emiroğlu kimdir? Caner Bayazıt ne iş yapmaktadır? 

Caner Bayazıt kimdir? Caner Bayazıt'ın eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt kariyeri ve eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt'ın kim olduğu ve Caner Bayazıt'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...



Caner Bayazıt Emiroğlu  İzmir  Demir Çelik Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesidir. Caner Bayazıt Emiroğlu 1958 senesinde doğmuştur. Caner Bayazıt Emiroğlu, Ortadoğu Teknik Üniversitesi ve Metalurji Mühendisliği'nden 1979 yılında mezun olmuştur. 

Daha sonra iş hayatına 1980 ile 1982 seneleri arasında İskenderun Demir Çelik' de Hafif Profil Haddehanesi İşletme Mühendisi olarak yapmıştır. 1982 yılında İzmir Demir Çelik AŞ' de İşletme Mühendisi olarak devam eden Caner Bayazıt Emiroğlu buradaki görevini de 1987 senesine kadar sürdürmüştür. 

1988-2013 yılları arasında İSUZU ve BMC Servis Satış ve Teknitel Motorlu Araçlar A.Ş.’nde ve Tekpar Limited Şirketi’nde ortaklık görevini yapmış olup 2013 senesinde de emekli olmuştur. İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürütmektedir.

İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş 1975 yılında inşaat demiri üretmek amacı ile Aliağa Ağır Sanayi Bölgesi’nde kuruldu ve 1983 yılında haddehane tesislerini, 1987 yılında ise çelikhaneyi işletmeye başlayarak 47 yıldır sektörde üretimini sürdürmektedir.

Caner Bayazıt Emiroğlu 2013 senesinde  ürün yelpazesini genişletmek amacı kapsamında SIEMENS / PRIMETALS TECHNOLOGIES tarafından tasarlanan profil haddesini devreye almıştır. Öte yandan , yıllık 400.000 ton kapasiteli bu profil haddesi ile hedeflenen İDÇ’yi profil üretiminde marka haline getirmeyi amaçlamaktadır. İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş., İzmir Aliağa Tesislerinde yer alan  550 bin metrekare bir alanda senelik olarak 1.500.000 ton sıvı çelik ve 1.000.000 ton nervürlü inşaat demiri üretimini sürdürmektedir.

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Uğur Bayar kimdir? Uğur Bayar ne iş yapmaktadır?

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ ne iş yapmaktadır?

Temel Kamil Atay kimdir? Temel Kamil Atay ne iş yapıyor?

 


Geri Dön