25 / 07 / 2024

Fatih Kemal Ebiçlioğlu

Fatih Kemal Ebiçlioğlu

Arçelik A.Ş. Global Satınalma Zirvesi’nde dünyanın dört bir yanından gelen tedarikçilerini bir araya geldi. Global ölçekte ilk kez düzenlenen ve değişimi yönet, büyüme odaklı ol ana temalarını içeren etkinliğe yaklaşık bin kişi katıldı.

O belediye Başkanı'ndan sert eleştiri: Övündükleri kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu Toplumsal Belediyecilik, İlkeli ve Halkçı Belediye Yönetimi' konulu panelde yerel yönetim hakkında açıklamalarda bulunarak, kent yönetiminde ''kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz'' dedi.

Ayev Proje Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ayev Proje Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Kemal Aydoğan tarafından kuruldu.

Srl Saral Çelik Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Srl Saral Çelik Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Sarıalioğlu tarafından kuruldu.

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Fatih Ebiçlioğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi alanlarda çalıştı? Koç Holding’de ne iş yapıyor?

Fatih Ebiçlioğlu hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üniversitelerde öğretim görevlisi olarak ders veriyor? Arçelik’te hangi alanda çalışmalar yapıyor? İşte Fatih Ebiçlioğlu’nun hayatına ilişkin detaylar...

İstanbul'da 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla 7 gayrimenkul satılıyor!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih, Eyüpsultan, Beyoğlu ve Sarıyer ilçelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. Peki İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Can Dostlar Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Can Dostlar Turizm İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Özalp, Hakan Mansuroğlu ve Okan Dulda ortaklığında kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceğiz!

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlarıma sözüm sözdür diyerek,  depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceklerini söyledi.

Coh Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Coh Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 11 milyon 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kemal Ersu, İbrahim Tevfik Gömeçlioğlu ve Orkun Oğuz ortaklığında kuruldu.

Teeg İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teeg İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 11 milyon 920 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kemal Ersu, İbrahim Tevfik Gömeçlioğlu ve Orkun Oğuz ortaklığında kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere bayram ikramiyesi müjdesi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri halinde emeklilere 2 asgari ücret bayram ikramiyesi vereceklerini açıkladı.

Rk Eşrefoğlu İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rk Eşrefoğlu İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da Kemal Eşrefoğlu ve Recep Eşrefoğlu ortaklığında kuruldu.

Fatih Kemal Ebiçlioğlu Haberi

Fatih Kemal Ebiçlioğlu

Arçelik A.Ş.’nin geçtiğimiz günlerde İstanbul Wow Hotel’de düzenlediği Global Satınalma Zirvesi’ne dünyanın dört bir yanından gelen yaklaşık bin tedarikçi katıldı. Arçelik A.Ş. ile ilgili bilgilerin verildiği, stratejilerinin paylaşıldığı konuşmaların ardından, tasarım ve inovasyon alanlarındaki son trendler değerlendirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Ebiçlioğlu, küresel ekonomi, beyaz eşya sektörü ve Koç Holding’e ilişkin genel bilgileri aktardı.



Fatih Kemal Ebiçlioğlu: “Beyaz eşyada sektör 2016 yılında büyümeye devam edecek”


Dünya beyaz eşya pazarının büyüklüğünün 180 milyar dolara ulaştığını söyleyen Fatih Kemal Ebiçlioğlu 2016 yılında beyaz eşya sektörü için büyümenin devam edeceğini ifade etti ve sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye’de beyaz eşya pazarının yüzde 3 ila 5, uluslararası pazarların ise yüzde 2 büyüme kaydedeceğini tahmin ediyoruz. Sektör son 10...