15 / 05 / 2024

Fatih Mehmet Er

Fatih Mehmet Er

Trend Power Commıssıonıng Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Mehmet Er tarafından 20 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Ataşehir, Örnek Mahallesi, Ercüment Batanay Sokak'ta kuruldu.

Fatih Mehmet Maçoğlu'dan öğrencilerin barınma sorununa çözüm!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, kiralık ev bulamayan öğrencilerin sorununa çözüm sunacaklarını dile getirerek Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yurt inşaatıyla ilgili açıklamada bulundu.

Antalyalı müteahhit Fatih Mehmet Şirazi'ye silahlı saldırı!

Antalya'da müteahhit Fatih Mehmet Şirazi sokakta yürürken T.Ö.'nün silahlı saldırısına uğradı. Şirazi, tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Mehmet Çerçi kentsel dönüşüm alanlarını inceledi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kentsel dönüşüm uygulamasının yapıldığı İstanbul’da proje alanlarında incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş Kuzey Çevre Yolu 2018'de tamamlanacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, inşaatı devam eden Kuzey Çevre Yolu'nda incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş Demirciler Çarşısı yenileniyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, restorasyon çalışmalarının son sürat devam ettiği Tarihi Demirciler Çarşısı’nda incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş'a binicilik okulu inşa edilecek!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç yaptığı açıklamada Kahramanmaraş’a bir binicilik okulu kazandıracaklarını söyledi.

Ağcalı Rekreasyon Alanı’nın yüzde 80'i tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı son sürat evam eden Ağcalı Rekreasyon Alanı’nda incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş Karaziyaret Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, inşaatı devam eden Karaziyaret Sosyal Tesis ve Taziye Evi inşaatında incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş Gayberli Kavşağı'nda son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, inşaatı devam eden Gayberli Kavşağında incelemelerde bulundu.

Isparta, 2017 projeleriyle yenilenecek!

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı gazeteci Mehmet Erçakır ve Soner Toros’un sorularını yanıtladı. Yeni Isparta Projesinin detayları ilk kez açıklandı.

Kahramanmaraş Arasa Çok Katlı Otopark'ın inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kentte yapımı devam eden Arasa Çok Katlı Otopark inşaatında incelemelerde bulundu.

Yıldız Biçer'den Mehmet Çerçi'ye TOKİ göndermesi!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, düzenlediği basın toplantısında Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'nin TOKİ'nin sahibi gibi davrandığını söyledi.

Kahramanmaraş'ın teleferik hayali gerçek oluyor!

Kahramanmaraşlıların hayalini kurduğu teleferik projesi gerçek oluyor. Projenin hayata geçmesi için kolları sıvayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç projenin yapılacağı bölgede incelemelerde bulundu.

Fatih Mehmet Er Haberi

Fatih Mehmet Er

Trend Power Commıssıonıng Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Mehmet Er tarafından 20 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta  Ataşehir, Örnek Mahallesi, Ercüment Batanay Sokak'ta kuruldu. 


Trend Power Commıssıonıng Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü elektrik, elektronik, mekanik ve inşaat işleri ile ilgili ihalelere girmek, mühendislik ve müşavirlik hizmetleri vermek, projelendirme ve inşaat işlerini yapmak ve yaptırmak, bakım onarım ve servis hizmetleri vermek. 2- Yurt içinde ve yurt dışında, her türlü elektrik,enerji ve diğer enerji üretim tesislerinin kurulumunu,montajı, transformatör merkezleri, şalt tesisleri, elektrik dağıtım şebekeleri,her türlü otomasyon ve scada ile ilgili elektrik, elektronik ve mekanik sistemlerinin inşaatlarını kapsayan ihalelere girmek, mühendislik ve müşavirlik hizmetleri vermek, projelendirme ve inşaat işlerini...