18 / 05 / 2024

Fatih Metin tarım arazisi açıklaması

Fatih Metin tarım arazisi açıklaması

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, "Belediyeler bizden rekreasyon alanı diye izin alıyor ama daha sonra orayı ticaretle, konuta dönüştürüyor" dedi...

Enviculture Tarım Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enviculture Tarım Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Özönder tarafından kuruldu.

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih’te 34 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Ergani tarafından kuruldu.

Deru Gayrimenkul Turizm Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Deru Gayrimenkul Turizm Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirket Fatih'de Deniz Dalkıran tarafından kuruldu!

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'ın merkez nakli yapıldı!

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Eç Turizm Gıda Ve Organik Tarım Anonim Şirketi kuruldu!

Eç Turizm Gıda Ve Organik Tarım Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yılmaz tarafından kuruldu.

Sahar Sultan Otel Turizm İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahar Sultan Otel Turizm İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Kıyasettin İğrek tarafından kuruldu.

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Fatih’te 2 milyon 250 bin TL sermaye ile Hadi Selimoğlu Ve  Muhammet Masum Tumaç tarafından kuruldu.

Özüm Elif Turizm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özüm Elif Turizm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Pekdemir tarafından kuruldu.

Tekkar Turizm Tarım Ürünleri İnşaat Nakliyat Madencilik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tekkar Turizm Tarım Ürünleri İnşaat Nakliyat Madencilik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi gerçekleştirildi. Yenievim Tekkar Turizm Tarım Ürünleri İnşaat Nakliyat Madencilik Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammer Ahmet Yıldız ve Saliha Yıldız ortaklığında kuruldu.

Kraton Peyzaj İnşaat Tarım Ve Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kraton Peyzaj İnşaat Tarım Ve Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mevlut Ustabaş tarafından kuruldu.

Fatih Metin'den tarım arazilerinin konuta çevrilmesine ilişkin açıklama!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, "Belediyeler bizden rekreasyon alanı diye izin alıyor ama daha sonra orayı ticaretle, konuta dönüştürüyor" dedi...

Brother Est Turizm Emlak Tarım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brother Est Turizm Emlak Tarım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Bacher Kelani, Ahmad Dallol ve Moheddin Dallol ortaklığında kuruldu. 

Fatih Metin tarım arazisi açıklaması Haberi

Fatih Metin tarım arazisi açıklaması

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu, AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç başkanlığında toplandı.  

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Türkiye'de 2002'ye kadar yıllık 120 bin hektar tarım arazisinin tarım dışına çıkarıldığını dile getirerek, "Bunu şu anda 10 bin hektarın altına düşürmüş vaziyetteyiz" diye konuştu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, tarım alanları ile özellikle  sanayileşmenin, konut noktasında  sıkışma ortaya koyduğunu vurguladı.

Türkiye'de 2002'ye kadar yıllık 120 bin hektar tarım arazisinin, tarım dışına çıkarıldığını, bu rakamın 18 yılda 60 bin hektara düştüğüne dikkat çeken Metin, bunun, son 3 yılda "büyük ova" kararından sonra da 20 bin hektara düştüğünü söyledi. 

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin hassasiyeti, bu konudaki sıkı duruşuyla, tarım dışına çıkarılan tarım arazisinin şu...