10 / 05 / 2024

fatih ocaklı sokak

fatih ocaklı sokak

1940 yılında Laleli'de İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nin yan tarafında yer alan Büyük Reşit Paşa Caddesi'nde 111 metrekare arsa 447 liraya satılacakmış. Ocaklı Sokak'ta ise 319 metrekare arsa 752 liraya satılacakmış.

İstanbul Fatih'e 1.5 milyonluk tarihi makyaj!

İstanbul Fatih’in tarihi sokak ve caddelerine yaklaşık 1.5 milyon TL'ye “tarihi makyaj” yapılacak. Tüm masraflar Fatih Belediyesi bütçesinden karşılanacak

Fatih Kemikliburun cazibe merkezi olacak!

Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kemikliburun Sokak’ta hayata geçirilmesi planlanan parkta, projenin Koruma Kurulu tarafından onaylanmasının ardından çalışmalar başlayacak.

Fatih Mustafa Nafi Parkı yenileniyor!

Seyid Ömer Mahallesi Mustafa Nafi Sokak’ta yer alan mevcut park, çevre sakinlerinin yoğun asayiş şikâyetleri ve yenileme talepleri doğrultusunda revize edilmek üzere Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından projelendirildi.

Isparta Fatih mahallesinin sokakları yenilendi!

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce Fatih Mahallesi’nde başlatılan sokak bazlı çalışmalar tamamlandı.

Fatih Duruay Gölbaşı'ndaki projeleri anlattı!

Ankara Gölbaşı Belediyesi Seğmenler Mahallesi sakinlerine sokak iftar programı düzenledi. Programda konuşan Belediye Başkanı Fatih Duruay ilçeye yapılacak yatırımları hakkında bilgi verdi.

KDO İnşaat Sanayi Mühendislik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KDO İnşaat Sanayi Mühendislik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Khalıda Osmanova tarafından 10 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Pendik, Şeyhli Mahallesi, Ocaklı Sokak'ta kuruldu.

Fatih Otlukçu Parkı hizmete açıldı!

Ali Kuşçu Mahallesi Otlukçu Yokuşu Sokak’ta inşası süren Şeyh-ül İslam Mehmet Celalettin Cami’nin arkasındaki alan Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yeni bir park olarak düzenlenerek, hizmete açıldı.

Kıran Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Fatih Şubesi açıldı!

Kıran Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Fatih Şubesi, Ünsal Kıran Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Fatih, Molla Ferani Mahallesi, Ali Baba Türbe Sokak'ta açıldı.

Fatih İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Fatih Öztop tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Avcılar, Cihangir Mahallesi, Ekin Sokak 'ta kuruldu.

Fatih İstanbulluoğlu İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Fatih İstanbulluoğlu İnşaat Limited Şirketi, Fatih İstanbulluoğlu tarafından 1 milyon TL sermaye ile 12 Ağustos 'ta Çekmeköy, Taşdelen Mahallesi, Motif Sokak, B Blok 'ta kuruldu.

1940 yılında Fatih Ocaklı Sokak'ta 319 metrekare arsa 752 liraya satılacakmış!

1940 yılında Laleli'de İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nin yan tarafında yer alan Büyük Reşit Paşa Caddesi'nde 111 metrekare arsa 447 liraya satılacakmış. Ocaklı Sokak'ta ise 319 metrekare arsa 752 liraya satılacakmış.

Fatih'te 2 katlı binada çökme meydana geldi!

Fatih Derviş Ali Mahallesi Vaiz Sokak'ta 2 katlı binada çökme meydana geldi. İstanbul Fatih'te, iki katlı müstakil binada çökme meydana gelmesi sonucu 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.

Nevşehir Fatih Sultan Mehmet Mahallesi bir parka daha kavuştu!

Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Hayat sokak üzerinde yaklaşık 500 metrekarelik bir alan üzerine yapılandırılan dinlenme parkının değişik noktalarında kamelyalar oluşturuldu...

fatih ocaklı sokak Haberi

fatih ocaklı sokak

Tahmin    ilk

bedeli   teminat

447,58    33,57 Aksaray yangın yerinde Camcı Ali Mahallesi

                         nin Büyük Reşit Paşa Caddesi'nde 3'üncü 

                         adada 2 harita numaralı ve 111,89 metre 

                         murabbaı arsanın tamamı.

 29,00    2,18   Fatih yangın yerinde Hasan Halife Mahallesi'nin

                        Sarıgüzel Caddesi'nde 118'inci adada 1575 

                        harita numaralı arsa arkasında 29,20 metre

                        murabbaı sahalı arsa.

322,5   24,19...