23 / 07 / 2024

Fatih Ormanı Tabiat Parkı

Fatih Ormanı Tabiat Parkı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, iş adamı Ali Ağaoğlu'nun ''Maslak 1453 Projesi'' ile gündeme gelen Fatih Ormanı Tabiat Parkı'nı, işletmeciliğini yürüten AKC Petrol Ürünleri'nden geri aldı...

Fatih Yenikapı'daki 1 adet bina ile 93 metrekarelik arsa satılıyor! İstanbul Orman İşletme Müdürlüğü tarihi verdi! 

İstanbul Orman İşletme Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Yenikapı iskele mevkiinde yer alan 1 adet bina ile 93 metrekare arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Mars2022 İnşaat Elektrik Bilişim Otomotiv Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Mars2022 İnşaat Elektrik Bilişim Otomotiv Orman Ürünleri Limited Şirketi Sancaktepe'de Fatih Zengin tarafından kuruldu.

Dessa Otomotiv İnşaat Metal Cam Orman Ürünleri Kimya Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dessa Otomotiv İnşaat Metal Cam Orman Ürünleri Kimya Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ayaş tarafından kuruldu.

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Fatih’te 2 milyon 250 bin TL sermaye ile Hadi Selimoğlu Ve  Muhammet Masum Tumaç tarafından kuruldu.

Kırşehir'deki Aşıkpaşa Tabiat Parkı Belediyeye devredilecek mi?

31 Mart yerel seçimlerinden önce Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 10 Milyon TL'den fazla harcama yapılan ve belediyeye devredileceği açıklanan Aşıkpaşa Tabiat Parkı, seçimleri CHP kazanınca Kırşehir Belediyesi'ne devredilmedi. 10 milyonluk park ortada kaldı...

Doğsu Orman Ürünleri İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğsu Orman Ürünleri İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Duran tarafından kuruldu.

Bolu'da 7 milyon TL harcanan bungalov evler atıl kaldı!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nda İdare Mahkemesi tarafından iptal edilen  bungalov ve dağ köşkü projesinde inşaatı biten evler atıl durumda kaldı. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, evlerin durumu hakkında açıklama yaptı. 

Sinop Bayat Yaylası 'Tabiat Parkı' ilan edildi!

Tarım ve Orman Bakanlığınca Sinop'un Durağan ilçesinde yer alan Bayat Yaylası "Tabiat Parkı" ilan edildi.

Kraton Peyzaj İnşaat Tarım Ve Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kraton Peyzaj İnşaat Tarım Ve Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mevlut Ustabaş tarafından kuruldu.

Fatih Metin'den tarım arazilerinin konuta çevrilmesine ilişkin açıklama!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, "Belediyeler bizden rekreasyon alanı diye izin alıyor ama daha sonra orayı ticaretle, konuta dönüştürüyor" dedi...

44 milli park ve 249 tabiat parkı 1 Haziran'da açılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, koronavirüs salgını nedeniyle ziyarete kapatılan 44 milli park ve 249 tabiat parkının, 1 Haziran'da yeniden açılacağını açıkladı.

K34 Yapı Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri ve Ambalajlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K34 Yapı Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri ve Ambalajlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yılmaz tarafından kuruldu. 

Ayvalık Tabiat Parkı ihaleye çıkıyor!

Balıkesir’de Ayvalık Tabiat Parkı 20 yıllığına kiralanması için ihaleye çıkıyor. Tarım ve Orman Bakanlığı ihaleyi 11 Şubat’ta gerçekleştirecek.

Fatih Ormanı Tabiat Parkı Haberi

Fatih Ormanı Tabiat Parkı


Fatih Ormanı Tabiat Parkı'nın işletmecilik ihalesini 2009 yılında alan AKC Petrol Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti'nin mevcut hisse durumunu araştıran Orman ve Su İşleri Bakanlığı, idareden izin alınmaksızın Ağaoğlu'nun başını çektiği bir gruba hisse devri yapıldığını belirlemişti.


Sözleşmeye aykırı biçimde hisse devri yapıldığı sonucuna varan Orman ve Su İşleri Bakanlığı, 9 Kasım'da şirketin sözleşmesini feshetmişti. Fesih kararını noter kanalıyla ilgili şirkete gönderen Bakanlık, alanın hasarsız ve borçsuz olarak geri teslim edilmesini istemişti.


Bakanlığın, şirketin boşalttığı tesis ve sahayı, 21 Kasım 2012 tarihi itibarıyla hasarsız, elektrik, su, telefon ve benzeri her türlü borçları da temizlenmiş olarak şirketten devraldığı öğrenildi.


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Fatih Ormanı Tabiat Parkı ve Mesire Yeri'nin bir daha özel sektöre devredilmeyeceğini, bizzat Bakanlık tarafından işletileceğini...