09 / 05 / 2024

Fatih Profil üretim

Fatih Profil üretim

Dekoratif demir imalatı yapan Fatih Profil, yapı sektörüne ferforje, sac mamul, baskılı sac levha, lazer kesim ve montaja hazır panel ürün gruplarında yaklaşık bin standart ürünle hizmet veriyor.

Fatih Ebiçlioğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi alanlarda çalıştı? Koç Holding’de ne iş yapıyor?

Fatih Ebiçlioğlu hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üniversitelerde öğretim görevlisi olarak ders veriyor? Arçelik’te hangi alanda çalışmalar yapıyor? İşte Fatih Ebiçlioğlu’nun hayatına ilişkin detaylar...

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih’te 34 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Ergani tarafından kuruldu.

Dücan Gayrimenkul Projelendirme Geliştirme Ve Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Dücan Gayrimenkul Projelendirme Geliştirme Ve Üretim Anonim Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rüştü Dücan, Sinan İlhan, M. Alparslan Çelebi ve Muhsin Şenol ortaklığında kuruldu.

Türk çimento sektörünün üretim kapasitesi 119 milyon tona ulaştı!

Türkiye Çimento Sanayicileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, yaptığı açıklamada sektör olarak 2022 rakamlarıyla dünyanın 5. büyük, Avrupa'nın ise lider üreticisi olduklarını söyleyerek, "119 milyon tonluk üretim kapasitesiyle Türkiye ve dünyaya yeteriz." diye konuştu.

Metalux Tasarım Proje Ve Üretim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metalux Tasarım Proje Ve Üretim Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Ahmet Günay, Fatih Şulekoğlu, Talha Yılmaz ve Veli Akkuş ortaklığında kuruldu.

Akfa Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akfa Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Fatih Aksoy tarafından kuruldu.

Fh Grup Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Üretim Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Fh Grup Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Üretim Ve Pazarlama Anonim Şirketi Şişli'de Fatih Koştu ve Halil Şahin ortaklığında kuruldu.

İttifak Turizm Gıda Üretim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İttifak Turizm Gıda Üretim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhakim Şahin tarafından kuruldu...

Trigon Tasarım Yapı Malzemeleri Üretim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trigon Tasarım Yapı Malzemeleri Üretim Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Can Sarıöz ve Bora Bayseçkin ortaklığında kuruldu.

Gush Emlak Turizm Gıda İthalat Ve Üretim Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gush Emlak Turizm Gıda İthalat Ve Üretim Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohd Al Saıfı, Khaled Rahamahleh ve Laıth Shamout ortaklığında kuruldu. 

Mavi Profil Dekorasyon ve Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Profil Dekorasyon ve Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Faruk Kaptan tarafından 50 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Fatih, Hacı Kadın Mahallesi, Atatürk Bulvarı'nda kuruldu.

Gölbaşı Belediyesi, asfalt üretim tesisi kuracak!

Gölbaşı Belediyesi, asfalt üretim tesisi kurulması için çalışmalara başladı. Belediye Başkanı Fatih Duruay açılacak üretim tesisiyle ilgili açıklama yaptı.

Fatih Profil üretim kapasitesini artırdı!

Dekoratif demir imalatı yapan Fatih Profil, yapı sektörüne ferforje, sac mamul, baskılı sac levha, lazer kesim ve montaja hazır panel ürün gruplarında yaklaşık bin standart ürünle hizmet veriyor.

Fatih Profil üretim Haberi

Fatih Profil üretim

Dekoratif demir imalatı yapan Fatih Profil, yapı sektörüne ferforje, sac mamul, baskılı sac levha, lazer kesim ve montaja hazır panel ürün gruplarında yaklaşık bin standart ürünle hizmet veriyor. Geçen yü üretim parkına yapılan yaklaşık 1 milyon liralık yatırım ile bazı ürünlerde üretim kapasitelerini yüzde 30 artırdıklarını belirten Fatih Profil Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Fatih Filiz, bünyelerine dahil ettikleri fiber lazer kesim makinesi ile kesme sac ürünlerinde hızlı bir ilerleme kaydettiklerini söyledi. 2014'te satışlarını bir önceki yıla göre yüzde 42 artırdıklarını dile getiren Filiz, bu yıl 38 yeni ürün tasarlayarak kataloglarında bu ürünlere yer verdiklerini bildirdi. Lazer kesim ve kaynak teli ürün grubunda büyümeye ağırlık vereceklerini söyleyen Ömer Fatih Filiz, "2014'te yakaladığımız büyüme ivmesini bu yıl da sürdürmek istiyoruz" dedi....