09 / 05 / 2024

Fatih Profil ürünleri 2015

Fatih Profil ürünleri 2015

Dekoratif demir imalatı yapan Fatih Profil, yapı sektörüne ferforje, sac mamul, baskılı sac levha, lazer kesim ve montaja hazır panel ürün gruplarında yaklaşık bin standart ürünle hizmet veriyor.

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Küçüktütüncü tarafından kuruldu.

Beydilli Taahhüt Ve Yapı Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Beydilli Taahhüt Ve Yapı Ürünleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Beydilli tarafından kuruldu.

Altuay Turizm Tekstil Matbaa Promosyon Ürünleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Altuay Turizm Tekstil Matbaa Promosyon Ürünleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi dün Fatih’te Ebubekir Tufan tarafından kuruldu.

Gnylm Yapı İnşaat Orman Ürünleri Saç Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Gnylm Yapı İnşaat Orman Ürünleri Saç Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gnylm Yapı İnşaat Orman Ürünleri Saç Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bayrampaşa'da yapıldı.

Cihangir Hafriyat Demir Çelik Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihangir Hafriyat Demir Çelik Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Şeref Karabaş tarafından kuruldu.

Buildin İnşaat Döküm Çelik Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buildin İnşaat Döküm Çelik Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Riza Çivtçi tarafından kuruldu.

Mars2022 İnşaat Elektrik Bilişim Otomotiv Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Mars2022 İnşaat Elektrik Bilişim Otomotiv Orman Ürünleri Limited Şirketi Sancaktepe'de Fatih Zengin tarafından kuruldu.

Dessa Otomotiv İnşaat Metal Cam Orman Ürünleri Kimya Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dessa Otomotiv İnşaat Metal Cam Orman Ürünleri Kimya Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ayaş tarafından kuruldu.

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Fatih’te 2 milyon 250 bin TL sermaye ile Hadi Selimoğlu Ve  Muhammet Masum Tumaç tarafından kuruldu.

Can Profil Yapı Malzemeleri Ve Ahşap Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Can Profil Yapı Malzemeleri Ve Ahşap Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kazımcan Demirtaş tarfaından kuruldu.

Tekkar Turizm Tarım Ürünleri İnşaat Nakliyat Madencilik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tekkar Turizm Tarım Ürünleri İnşaat Nakliyat Madencilik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi gerçekleştirildi. Yenievim Tekkar Turizm Tarım Ürünleri İnşaat Nakliyat Madencilik Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Doğsu Orman Ürünleri İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğsu Orman Ürünleri İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Duran tarafından kuruldu.

Bozaş Yapı Malzemeleri Metal Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozaş Yapı Malzemeleri Metal Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Mert Dübüş tarafından kuruldu.

Fatih Profil ürünleri 2015 Haberi

Fatih Profil ürünleri 2015

Dekoratif demir imalatı yapan Fatih Profil, yapı sektörüne ferforje, sac mamul, baskılı sac levha, lazer kesim ve montaja hazır panel ürün gruplarında yaklaşık bin standart ürünle hizmet veriyor. Geçen yü üretim parkına yapılan yaklaşık 1 milyon liralık yatırım ile bazı ürünlerde üretim kapasitelerini yüzde 30 artırdıklarını belirten Fatih Profil Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Fatih Filiz, bünyelerine dahil ettikleri fiber lazer kesim makinesi ile kesme sac ürünlerinde hızlı bir ilerleme kaydettiklerini söyledi. 2014'te satışlarını bir önceki yıla göre yüzde 42 artırdıklarını dile getiren Filiz, bu yıl 38 yeni ürün tasarlayarak kataloglarında bu ürünlere yer verdiklerini bildirdi. Lazer kesim ve kaynak teli ürün grubunda büyümeye ağırlık vereceklerini söyleyen Ömer Fatih Filiz, "2014'te yakaladığımız büyüme ivmesini bu yıl da sürdürmek istiyoruz" dedi....