02 / 05 / 2024

Bozaş Yapı Malzemeleri Metal Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Bozaş Yapı Malzemeleri Metal Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Mert Dübüş tarafından kuruldu.



Bozaş Yapı Malzemeleri Metal Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Mert Dübüş tarafından kuruldu.

Bozaş Yapı Malzemeleri Metal Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
YAPI MALZEMELERİ 1- Ağaç, inşaat malzemesi ve sıhhi teçhizat toptan ticareti. 2-Çimento, alçı, harç, kireç, mozaik vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti. 3-Hırdavat nalburiye malzemesi ve el aletleri toptan ticareti (çivi, raptiye, vida, adi metalden kilit, menteşe, bağlantı parçası, çekiç, testere, pense, tornavida, takım tezgahı uçları, çengel, halka, perçin, vb. METAL PROFİL 1- Birincil formdaki demir ve çelik toptan ticareti kütük ingot, blok, granül, toz, pelet, parça vb. formlarda (pik demir, manganezli dökme demir, demir, çelik ve çelik alaşımları vb. 2-Birincil formdaki değerli metallerin toptan ticareti - kütük, blok, granül, toz, pelet, levha, bar, çubuk, profil vb. formlarda (altın, gümüş, platin vb. 3-Uranyum ve toryum cevherleri toptan ticareti. 4- Demir/çelikten haddelenmiş/soğuk çekilmiş yassı ürünlerin toptan ticareti 5-Demir/çelikten bar ve çubukların, profillerin, levha kazıkların palplanş tüp ve boruların toptan ticareti filmaşin, inşaat demiri, sondaj borusu, petrol, gaz vb. hatlar için borular, vb. ile tel dahil. 6-Demir/çelikten diğer birincil formdaki ürünlerin toptan ticareti (nervürlü levhalar, sandviç paneller ve demir yolu veya tramvay yolu yapım malzemesi dahil. 7- Fabrikasyon metal ürünleri imalatı (makine ve teçhizat hariç) 8-Metal yapı malzemeleri imalatı. 9- Metal yapı ve yapı parçaları imalatı. ORMAN ÜRÜNLERİ 1-- Ağaç, inşaat malzemesi ve sıhhi teçhizat toptan ticareti. 2- Ağacın ilk işlenmesinden elde edilen ürünlerin toptan ticareti kereste, ağaç yünü, talaş ve yongası, demir yolu ve tramvay traversleri, kontrplak, yonga ve lifli levhalar mdf, sunta vb.parke panel, ahşap varil, fıçı ve diğer muhafazalar, vb. 3-Diğer ağaç ürünleri imalatı; mantardan, saz, saman ve benzeri örme malzemelerinden yapılmış ürünlerin imalatı. PEYZAJ 1- Çevre düzenlemesi ve bakımı faaliyetleri. 2-Çevre düzenlemesi ve bakımı faaliyetleri. 3- Diğer çevre düzenlemesi ve bakımı ile peyzaj projelerinin uygulanması faaliyetleri (park, bahçe ve yeşil alanların dikimi, bakım ve onarımı. REKLAM 1-Reklam ajanslarının faaliyetleri (kullanılacak medyanın seçimi, reklamın tasarımı, sözlerin yazılması, reklam filmleri için senaryonun yazımı, satış noktalarında reklam ürünlerinin gösterimi ve sunumu vb. 2- Reklamcılık ve piyasa araştırması. 3- Reklamcılık. 4-Reklam ajanslarının faaliyetleri.


Geri Dön