07 / 05 / 2024

Fatih Şahin elazığ açıklaması

Fatih Şahin elazığ açıklaması

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin yaptığı açıklamada, Elazığ'da bu ayın sonunda 8 bin konutu hak sahiplerine teslim edeceklerini, haziran ve temmuz aylarında da bütün konutları hak sahiplerine teslim etmiş olacaklarını dile getirdi.

Elazığ'da Yerinde dönüşüm Projesi'nde 2 bin 936 konutun yapımı devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Elazığ İl Müdür Yardımcısı Fatih Önalan asrın felaketinden sonra Elazığ'ın ayağa kaldırılması için  2 bin 936 konutun yapımının devam ettiğini açıkladı.

Göryap Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göryap Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Şahin tarafından kuruldu.

Eva City Master Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Eva City Master Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Fatih Şahin ve Yunus Çelebioğlu ortaklığında kuruldu.

İtal Global Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İtal Global Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Fatih Şahin tarafından kuruldu.

Elazığlı depremzedelerin arazi tepkisi!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehirde 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremden sonra, depremzedelere 1 Türk Lirası bedelle arazi satılacağını duyurdu. Ancak depremzedeleri 1 TL denilen araziler için 450 TL istendiğini ileri sürdü.

Elazığ'da hazine arazilerinin metrekaresi ne kadar?

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Ocak 2020'deki 6,8’lik depremi sonrasında hazine arazilerinin metrekaresinin 1 TL'den satılacağını söylemişti. Söz konusu araziler  için metrekare fiyatının 450 TL olduğu iddia edildi. 

Fasa Otomotiv Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fasa Otomotiv Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Fatih Şahin tarafından kuruldu.

Ela Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ela Grup Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Şahin ve Hüseyin Yavuz ortaklığında kuruldu.

Elazığ Şehit Fethi Sekin Külliyesi'nin inşaatı bu yıl tamamlanacak!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yaptığı açıklamada, projesi hazır olan Şehit Fethi Sekin Külliyesi için ihale yapılacağını, inşa çalışmalarının 2021 yılı içerisinde tamamlanmasının planlandığını belirtti.

Elazığ'daki 8 bin konut ay sonunda hak sahiplerine teslim edilecek!

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin yaptığı açıklamada, Elazığ'da bu ayın sonunda 8 bin konutu hak sahiplerine teslim edeceklerini, haziran ve temmuz aylarında da bütün konutları hak sahiplerine teslim etmiş olacaklarını dile getirdi.

Elazığ'da depremzedelerden 3 ay boyunca su tüketim bedeli alınmayacak! 

Elazığ'da merkez üssü Sivrice olan 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrasında yaraların sarılması için çalışmalar sürüyor. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "24 Ocak'tan geçerli olmak üzere 3 ay süresince abonelerimizden su tüketim bedeli almayacağız" dedi...

Yapı denetim firmalarına talep arttı! 

Yapı Denetim ve Deprem Mühendisliği Derneği Başkanı Nazmi Şahin, Elazığ depreminden sonra yapı denetimine talebin arttığını açıkladı. Şahin, "Yeni binalardan ve hanelerden art arda müracaat geliyor" dedi...

Güvenli bina için yapı denetimi şart!

Yapı Denetim ve Deprem Mühendisleri Derneği Başkanı Nazmi Şahin, Elazığ'da meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen depremde yapı denetimi yapılan hiçbir binanın yıkılmadığını belirtti...

Fatih Şahin elazığ açıklaması Haberi

Fatih Şahin elazığ açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantıyla katıldığı, Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonunda düzenlenen AK Parti Elazığ 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşan AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Elazığ'ın partilerinin bu kutlu yürüyüşünde hiçbir zaman yalnız bırakmadığını, geride bıraktıkları tüm seçimlerde her zaman AK Parti'nin en büyük destekçisi olduğunu dile getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Elazığlıların yanında ve hizmetkarı olduklarını, 18 senede eski parayla 17 katrilyonun üzerinde yatırım ve hizmet sağladıklarını dile getiren Şahin, tüm Türkiye'de olduğu gibi Elazığ'ı da hastanelerle, yollarla, köprülerle, barajlarla ve daha nice güzel hizmetlerle donattıklarını söyledi.

Geçen sene Elazığ'ın bir deprem felaketi yaşadığını, depremin ilk anından itibaren hükümetin harekete geçtiğini hatırlatan Şahin, depremin yaralarını sarmak için seferber olduklarını,...