03 / 05 / 2024

fatih su kesintileri 2014

fatih su kesintileri 2014

İstanbul Avrupa Yakası Fatih ilçesinin bazı mahallelerinde ana isale hattı arızası nedeni ile 22 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 14:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Denis Suıtes Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denis Suıtes Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Akdeniz tarafından kuruldu.

Adalet Bakanlığı'ndan, 'Thodex' CEO'su hakkında açıklama

Thodex'in CEO’su kırmızı bültenle aranan Faruk Fatih Özer, Arnavutluk’ta hakim karşısına çıkmıştı. Sonraki yakalanmasından sonra 29 günün ardından resmi iade talebinin gönderildiği gibi haberler çıkmıştı. Adalet bakanlığı ise gecikmeden Faruk Fatih Özer ile ilgili açıklama yaptı…

Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer yakalandı! 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Thodex'in kırmızı bültenle aranan kurucusu firari Fatih Özer, Arnavutluk'ta yakalandığı ve emniyet güçleri tarafından Türkiye'ye iade işlemlerine başlandığı söylendi. Peki, Faruk Fatih Özer kim? Niçin 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor? İşte detaylar..

THODEX davasında flaş gelişme! Faruk Fatih Özer hakkında yeni karar!

Thodex kripto para dolandırıcılığıyla 356 milyonluk vurgun yapan Faruk Fatih Özer hakkında "Vergi Usul Kanunu'na muhalefet" suçundan açılan yeni davada mahkeme de ilk kararını verdi.

Thodex vurgununda kritik gelişme! Faruk Fatih Özer paraları gönderiyor!

Thodex kripto para vurgununa ilişkin soruşturma sürerken, olayda bir son dakika gelişmesi meydana geldi. Aktarılan iddialarda, Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer tarafından 8 mağdur isme toplam 2 milyon TL yolladığı belirtildi. 

Sekka World Su Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Sekka World Su Hizmetleri Anonim Şirketi Fatih'te İsar İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Faruk Fatih Özer'in Binance'deki paralarına el konulması için talep!

Thodex soruşturması kapsamında Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğü’ne savcılığın yazı yazarak firari şüpheli Faruk Fatih Özer’in Binance’deki kripto paralarına el konulması için talepte bulunuldu.

Thodex soruşturmasında yakalanan Zuhal Özer suçlamaları reddetti!

Sahibi Faruk Fatih Özer'in yaptığı vurgunla gündeme gelen kripto para borsası Thodex kripto borsası davasında şüpheli olan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in ağabeyi Güven Özer'in eşi firari Zuhal Özer, suçlamaları kabul etmedi.

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Bozkurt tarafından kuruldu.

Doğsu Orman Ürünleri İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğsu Orman Ürünleri İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Duran tarafından kuruldu.

Fatih Portakal'dan bakanlık hakkında Emniyet'e suç duyurusu!

FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, “Fatih Portakal’a kötü haber! Çiftliğine diktiği kaçak yapı yıkılacak” başlıklı haberlerle ilgili açıklama yaptı. Portakal, "Evimin üstünde drone uçurup özel mülkü dikizlemekten Emniyet'e şikayetimizi yaptık. Bunun bir hukuki süreci olacak" dedi...

Fatih Altaylı'nın kapanan Atatürk Havalimanı izlenimleri!

Habertürk'ten Fatih Altaylı sessizliğe gömülen Atatürk Havalimanı'nın son durumunu inceledi, TAV CEO'su Sani Şener'den Atatürk Havalimanı'ndaki son durumu ve yapılabilecekleri dinledi...

Sates Yapı İnşaat Ve Su Arıtma Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sates Yapı İnşaat Ve Su Arıtma Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Karım Ahmed tarafından kuruldu.

fatih su kesintileri 2014 Haberi

fatih su kesintileri 2014


İstanbul Avrupa Yakası Fatih ilçesinin bazı mahallelerinde ana isale hattı arızası nedeni ile 22 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. 


Arıza Tarihi : 2014-10-22 00:10:00

Arıza Yeri : FATİH

Arıza Sebebi : ANA İSALE HATTI ARIZASI

Etkilenen Yerler : AKSARAY MH

CERRAHPAŞA MH

KATİP KASIM MH

KOCAMUSTAFAPAŞA MH

KÜÇÜK AYASOFYA MH

MESİH PAŞA MH

MUHSİNE HATUN MH

SULTAN AHMET MH

SÜMBÜL EFENDİ MH

YEDİKULE MH

Açıklama : Çalışmanın tahmini olarak 22.10.2014 tarihinde saat 14:00 civarı bitirilmesi...