02 / 05 / 2024

Fatih Terim Kültür Evi açıldı

Fatih Terim Kültür Evi açıldı

Yüreğir'de adına yaptırılan kültür evinin açılışını gerçekleştiren Türkiye Futbol Direktörü Terim, ''Bu binanın hayırlı olmasını diliyorum. Burada inşallah çok mutlu günler, saatler geçirirsiniz'' temennisinde bulundu.

Molla Yegan Kültür Merkezi Yıldırım'a değer katacak!

Yıldırım Belediyesi, Osmanlı Dönemi’nin önemli alimlerinden Bursalı fıkıh alimi Molla Yegan'ın adını taşıyan ve Fatih Sultan Mehmet'in öğrenim gördüğü Molla Yegan Medresesi’nin olduğu bölgeye büyük bir kültür merkezi inşa edecek.

Van Erciş Kültür Merkezi'nin temeli Nisan'da atılacak!

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, Van Erçiş'te inşa edilecek kültür merkezinin ihalesinin nisan ayında gerçekleşeceğini ve temelinin atılacağını söyledi.

Suluova Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, kaba inşaatında sona gelinen kültür merkezinin çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmaların son durumu hakkında ekiplerimizden bilgiler aldı.

Amasya Suluova Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, hızla yükselen kültür merkezinin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplerimiz ile bir süre sohbet edip çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir için kültür merkezi yapılsın!

Darbe girişimi sırasında öldürülen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in abisi Doğan Halisdemir ''Kardeşim Ömer'in de okuduğu Fatih İlkokulu yenilensin ve yanında öğrenciler için bir kültür merkezi yapılsın istiyoruz. O eğitim kurumunun etrafında spor alanları ve kütüphane olsun.''dedi.

Suluova Kültür Merkezi için çalışmalar başladı!

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok’un seçim beyannamesinde yer alan, maddi ve manevi değerleri tek çatı altında toplayacak olan Suluova Kültür Merkezi için çalışmalar başladı.

Amasya Suluova'ya kültür merkezi geliyor!

AMASYA’nın Suluova ilçe Belediye Başkanı Fatih Üçok, "Kültür merkezinin yapımı için ihaleyi üstlenen firmamızla sözleşmeyi imzaladık” dedi.Üçok, “Suluova Kültür Merkezi'ni hemşerilerimiz yıllardır hasretle bekliyor.

Çayırova Kent Park ve Kültür Merkezi'nde son durum!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde incelemelerde bulundu. Kent Park ve Kültür Merkezi Proje alanında inceleme yapan Işık, daha sonra Fatih Caddesi'nde esnafı ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti.

Germencik Kültür Merkezi açıldı!

Germencik Kültür Merkezi'nin açılışı yapıldı. Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ve milletvekili Fatih Atay katıldı.

Suluova'da iki mahalleye Kültür Merkezi yapılacak!

Kentte sıradanlıga son verecek çalışmalara imza attıklarını kaydeden Suluova Belediye Başkanı Fatih Ücok, "2015 yılı içerisinde eri az iki mahallemizde bilgi ve kültür evimizi yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Adana'da Fatih Terim Kültür Evi açıldı!

Yüreğir'de adına yaptırılan kültür evinin açılışını gerçekleştiren Türkiye Futbol Direktörü Terim, ''Bu binanın hayırlı olmasını diliyorum. Burada inşallah çok mutlu günler, saatler geçirirsiniz'' temennisinde bulundu.

Bosna'da, Sultan Mehmed Fatih İslam Kültür Merkezi açıldı!

Bosna'da, Sultan Mehmed Fatih İslam Kültür Merkezi açıldı. Gorajde kentinde, Ankara'nın Keçiören ve Gaziantep'in Şahinbey Belediyeleri tarafından sağlanan maddi destek ile TİKA koordinasyonunda inşa edilen merkezin açılışı nedeniyle tören düzenlendi.

Eskişehir Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açılıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi, 27 Aralık Cuma günü Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası ve ünlü sanatçı Fatih Erkoç’un vereceği konserle açılıyor...

Fatih Terim Kültür Evi açıldı Haberi

Fatih Terim Kültür Evi açıldı

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, adının verildiği kültür evinin açılışına katıldı.


PTT Evleri Mahallesi'nde Yüreğir Belediyesi tarafından yaptırılan kültür evinin açılışına katılan Terim, ''Bana göstermiş olduğunuz ilgiye sonsuz teşekkür ediyorum. Bu binanın hayırlı olmasını diliyorum. Burada inşallah çok mutlu günler, saatler geçirirsiniz. Hepinizi çok seviyorum'' diye konuştu.


Konuşmanın ardından Terim, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve bazı davetlilerle açılış kurdelesini kesti.


Terim, daha sonra kültür evini gezerek burada eğitim alan çocuklarla sohbet etti. Çocuklar da Terim'e çeşitli hediyeler...