25 / 05 / 2024

Fatih Üstübi

Fatih Üstübi

Faal Alüminyum Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Üstübi Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 400 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Kağıthane, Hürriyet Mahallesi' nde kuruldu.

Fatih Osman Tar hangi şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Fatih Osman Tar kimdir? Kaç yaşında? Hangi üniversitede okudu? Enka İnşaat ve Sanayi’de hangi alanda çalışıyor? İşte Fatih Osman Tar’ın hayatı...

Fatih Özkadı ne zaman Çevre Kurulu Başkanı oldu? Arçelik’te hangi üst düzey görevi yürütüyor?

Fatih Özkadı kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatı boyunca hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Fatih Özkadı’nın hayatı...

Urbanıst Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Urbanıst Mimarlık Anonim Şirketi Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Övgü Hançerlioğlu tarafından kuruldu.

Fatih Portakal'dan bakanlık hakkında Emniyet'e suç duyurusu!

FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, “Fatih Portakal’a kötü haber! Çiftliğine diktiği kaçak yapı yıkılacak” başlıklı haberlerle ilgili açıklama yaptı. Portakal, "Evimin üstünde drone uçurup özel mülkü dikizlemekten Emniyet'e şikayetimizi yaptık. Bunun bir hukuki süreci olacak" dedi...

Fatih'te sur kalıntıların üstüne yapılan otel şaşkına çevirdi!

Fatih'te tarihi sur kalıntılarının ve tarihi çeşmenin üzerinde bulunan 5 katlı otel görenleri şaşıtıyor.

Tarihi Sağır Han'ın üstündeki iki kaçak yapı yıkıldı!

Fatih'te, Bizans dönemine ait İrine Kulesi'nin bitişiğinde bulunan tarihi Sağır Han'ın üstündeki iki kaçak yapı, belediye ekipleri tarafından balyoz kullanılarak yıkıldı.

Fatih Üniversitesi'nin arazisi bedelsiz mi tahsis edildi?

CHP’li Büyükçekmece Belediyesi’nin 29 dönümlük arazi üzerinde kurulan Fatih Üniversitesi’ne araziyi bedelsiz tahsis ettiği, üniversitenin de 11 yıl boyunca araziyi protokole aykırı biçimde kullandığı belirtiliyor. 

Erenler üst geçidi ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, Erenler ADA AVM önüne kazandırılacak Üst Geçit Projesi’nin ihalesine 28 Eylül Çarşamba günü çıkılacağını açıkladı.

Fatih Ormanı'ndaki yapılar 29 yıllığına kiraya veriliyor!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, Silivri İlçesi'ndeki Fatih Ormanı üstünde yer alan yapı ve tesisleri 29 yıl süreyle kiraya verecektir. İhalenin 2 yıllık kira bedeli 2 milyon 771 bin TL olarak belirlendi.

Üstünsöz Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Üstünsöz Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cenk Üstünsöz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Fatih, Sirkeci Hocapaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Faal Alüminyum Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faal Alüminyum Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Üstübi Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 400 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Kağıthane, Hürriyet Mahallesi' nde kuruldu.

Melikgazi'de Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'na yaya üst geçidi yaptırılacak!

Altınoluk Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'na yaya üst geçiti ihalesi Melikgazi Belediyesi tarafından 9 Nisan 2015 günü saat 11:00'de ihale ediliyor.

1985 yılında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün yeri kesinleşmiş!

1985 yılında İstanbul Boğazı'na yapılacak, Asya ile Avrupa kıtalarını ikici kez birbirine bağlayacak olan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün yeri kesinleşmiş. Köprü, Hisarüstü ile Kanlıca arasında inşa edilecekmiş.

Fatih Üstübi Haberi

Fatih Üstübi

Faal Alüminyum Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Üstübi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 400 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Kağıthane, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.


Faal Alüminyum Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Yurt içinde ve Yurt dışında resmi ve özel kurumlarda her türlü alüminyum, cam ve ahşaptan mamül bölme, duvarların tasarımı, montajı, iç mimari ve dekorasyon işlerini yapmak. 2- Her türlü alüminyum, cam ve ahşaptan kapı, pencere, dış cephe giydirme işçiliği, imalatı, montajı, taahhüdünü yapmak,malzemelerin toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3- İç ve dış mekanlarda dekorasyon işleri (madeni,ahşap ve cam vb.) yapmak, projelendirmek, taahhütlerde bulunma, konusu ile ilgili malzemeleri yurt içinde ve yurt dışında satın almak, satmak. 4- Dekorasyonla ilgili boya, parke, cam cila, duvar kağıdı,...