28 / 04 / 2024

fatih yedikule evleri

fatih yedikule evleri

118 dairenin yer aldığı Yedikule Konakları projesinde daire fiyatları 410 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Yedikule Konutları'nın havadan yeni videosu!

Yedikule Konakları projesi 25 Aralık 2012 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Yedikule Hisarı'nda restorasyon çalışmaları tam gaz!

Fatih Belediyesi tarafından ilçede bulunan Yedikule Hisarı'ndaki restorasyon çalışmaları aralıksız devam ediyor. Hisar'da yapılan çalışmalarda horasan ile güçlendirme yapılıyor. 

Yedikule Hisarı restorasyonunda son durum ne? 

İstanbul Fatih Belediyesi tarafından restore edilen Yedikule Hisarı'nda ilk etap olan duvar güçlendirme ve orta avlu peyzaj çalışmaları devam ediyor. 

Fatih'teki Zeyrek Evleri yenileniyor!

Fatih Belediyesi, Zeyrek’teki Dünya Miras Alanı’nda kalan 11 adet sivil mimarlık örneği yapının basit bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyor. 

Yedikule Hisarı'nın restore edilmesi 20 yılı bulacak!

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan ve ekibi Yedikule Hisarı'nın restorasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Ekipten Sit Alanları Alan Yönetimi eski Başkanı İhsan Sarı, restorasyon çalışmalarının 20 yılı bulacağını belirtti.

Yedikule Hisarı etap etap restore edilecek!

16 yüzyıl boyunca tarihe tanıklık eden Yedikule Hisarı, tekrar kapılarını açıyor. Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yapının İstanbul'a gelen turistlerin yarım gün daha fazla kalmasını sağlayacak yeni bir rota olacağından bahsetti.

Tarihi Yedikule Hisarı ve zindanları restore edilecek!

İstanbul'un fetihten sonra surlara eklenen kısmının yer aldığı Yedikule Hisarı ve zindanları Fatih Belediyesi tarafından restore edilecek...

Fatih'e yakışmayan inşaat yükseliyor!

İstanbul gibi dünyanın gözbebeği kadim şehir olan Fatih'te modern yapı yükselmeye başladı. Süleymaniye, Şehzadebaşı ve Vezneciler’in merkezinde tarihî ahşap eski evleri kapatan yapının ne olacağı ise merak konusu oldu.

Yedikule'de devam eden inşaat projesi TBMM gündeminde!

İstanbul'un Fatih ilçesine bağlı Yedikule bölgesinde devam eden inşaat projesi için gerekli izinlerin alınıp alınmadığı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Fatih, İstanbul’un en kıymetli hazinesi!

AKP Fatih Belediyesi Başkan adayı Turan, Fatih ilçesinin İstanbul’un en kıymetli hazinesi olduğunu söyledi. Turan, “Yedikule’den başlayıp Topkapı’ya kadar tarihi surların iç tarafındaki yapı yasaklı alanları kamuya kazandıracağız" dedi..

Fatih'te çöken bina için ihmal iddiası!

İstanbul'un Fatih ilçesi Yedikule Mahallesi'nde iki kişinin yaşamını yitirdiği çöken binanın enkazının kaldırılma çalışmaları devam ediyor. Bazı mahalle sakinleri, olayda ihmal olduğunu iddia etti.

Yedikule'de bir bina çöktü!

İstanbul'un Fatih ilçesine bağlı Yedikule Mahallesi'nde bir bina çöktü. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yedikule Spor Kompleksi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Fatih Belediyesi’nin sportif ve sağlıklı yaşam bağlamında çekim noktası olma amacıyla projelendirdiği, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle inşa edilen Yedikule Spor Kompleksi’nin yapımı tamamlanıyor.

Fatih Yedikule Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Fatih'e bağlı Yedikule Mahallesi, 1259 ada, 3 parsel Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıda..

fatih yedikule evleri Haberi

fatih yedikule evleri

Yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılan Yedikule Evleri, İstanbul Fatih'te hayata geçiriliyor. 2+1, 3+1 ve 3+1 dubleks daire tiplerinin yer aldığı projede yer alan konutların alanları 92 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor.



7 bin 442 metrekare alan üzerinde yükselen Yedikule Konutları, 14 bloktan meydana geliyor. Projenin sosyal donatı alanları arasında; Türk hamamı, kapalı yüzme havuzu, sauna, spor merkezi, kafe, çocuk oyun parkı, yürüme yolu, süs havuzu, 24 saat güvenlik, kapalı otopark,  buhar odası bulunuyor.


Maksem Yapı imzasıyla inşa edilen Fatih Yedikule Konakları'nda; 2+'ler 410 bin TL ile 452 bin 500 TL arasında, 3+1'ler 540 bin TL ile 565 bin TL arasında, 3+1 dubleksler 712 bin 500 TL ile 775 bin TL arasında fiyatlarla alıcılarını bekliyor.




Satışların yüzde 90 oranında...