08 / 05 / 2024

Fatih Yıldız Nakliyat İnşaat şirketi

Fatih Yıldız Nakliyat İnşaat şirketi

Fatih Yıldız Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Bakır tarafından 500 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Yıldız tarafından kuruldu.

Taç Yıldız Hırdavat Nakliyat İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taç Yıldız Hırdavat Nakliyat İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Algur tarafından kuruldu.

Sama Yıldızı Holiday Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sama Yıldızı Holiday Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Basel A.H.R.B ve Waeel Alhossaını ortaklığında kuruldu.

Yıldız Mozaik Mermer Granit İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat İthalat İhracat San. Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Mozaik Mermer Granit İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat İthalat İhracat San. Ve Tic.Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Yıldız tarafından kuruldu. 

Yıldız Anka İnşaat Gıda İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Anka İnşaat Gıda İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Mingü tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fatih Yıldız Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Yıldız Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Bakır tarafından 500 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Fatih Yıldız: Trabzon’da konut fazlalığı var!

Yıldız İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yıldız, "Trabzon’da şuan konut fazlalığı var bu fazlalık yatırımcı bekliyor. Şuan bunlarda Araplar, bu Arapları kaçırmamamız gerekiyor." dedi.

Ak Yıldız Yapı İnşaat Turizm Temizlik Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldız Yapı İnşaat Turizm Temizlik Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Fatih Gergin tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Sancaktepe, Ortadağ Fatih Mahallesi, Geylani Caddesi'nde kuruldu.

As Arslan Yıldız İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

As Arslan Yıldız İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Arslan Yönetim Kurulu Üyeliğinde 600 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Avcılar, Ambarlı Mahallesi, Demirli Sokak'ta kuruldu.

Fatih Yıldız İnşaat - MTB Mimarlık East Park Residence Projesi!

İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'te yükselen proje 2 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Fatih Yıldız İnşaat - MTB Mimarlık East Park Residence Projesi 102 adet daireden meydana geliyor.

Sultan Yıldız Aydın İnşaat Otomotiv Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Yıldız Aydın İnşaat Otomotiv Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Aydın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta Fatih, Şehremini Mahallesi'nde kuruldu.

Fatih Yıldız Nakliyat İnşaat şirketi Haberi

Fatih Yıldız Nakliyat İnşaat şirketi

Fatih Yıldız Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Bakır tarafından 500 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu. 


Fatih Yıldız Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; NAKLİYAT   a. Yurt içi ve yurt dışı yük ve yolcu taşımacılığı yapmak nakliye hafriyat ve taahhüt işleri yapmak, konusu ile ilgili her türlü taşımacılık ihalelerine katılmak, servis, garaj, ve galeri gibi tesisleri açmak, satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve işletmek, bilumum yük ve yolcu taşımacılığı ile ilgili işlemleri yapmak, konusu ilgili her türlü otomobil, otobüs, minibüs,kamyon,kamyonet, ve diğer motorlu araçların alımını, satımını, ithalatını ve pazarlamasını yapmak. İNŞAAT MALZEMELERİ   a. Her türlü inşaat ve taahhüt işleri; konut işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi...