23 / 07 / 2024

Fatime Toygar

Fatime Toygar

DMA Yapı Anonim Şirketi, Fatime Toygar tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Zeytinburnu, Yılanlı Ayazma Yolu Teknik Oto Sanayi Sitesi, 2. Blok'ta kuruldu.

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatime Dayan tarafından kuruldu.

Asyali İnşaat Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Alya Hotel Şubesi Kuruldu!

Asyali İnşaat Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Alya Hotel Şubesi Şile’de Fatime Koludönmez tarafından kuruldu.

Balıkesir'de satılık 2 arsa! Arsa alacaklara büyük fırsat! 

Balıkesir ili Karesi Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Karesi ilçesi, Toygar Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı satıyor...

Cactus Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cactus Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Emirhan Toygar Nazlıer tarafından kuruldu.

Asyali İnşaat Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi İstanbul Kurfallı Şubesi açıldı!

Asyali İnşaat Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi İstanbul Kurfallı Şubesi bugün Şile'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatime Kuludönmez tarafından açıldı.

Asyali İnşaat Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Asyali İnşaat Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Şile’de  300 TL  sermaye bedeli ile Fatime Koludönmez tarafından kuruldu.

Öfm Mert İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öfm Mert İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Alev Fatime Koç tarafından kuruldu.

Balıkesir Karesi Millet Bahçesi'nin inşaatı yükseliyor!

Balıkesir Karesi Belediyesi tarafından Paşaalanı, Toygar ve Maltepe Mahallelerinin sınırlarında bulunan 38 bin metrekarelik alanda yapımına başlanan Balıkesir Karesi Millet Bahçesi'nin inşaatı yükseliyor.

PwC Türkiye'nin acı günü! Fatime Ulu vefat etti!

Gayrimenkul değerleme sektöründe faaliyet gösteren PwC Türkiye'nin şirket ortağı Cenk Ulu'nun annesi Fatime Ulu vefat etti.

Outdoor Factory Katar'da 750 milyon dolarlık tema park kuracak!

Outdoor Factory’nin Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, Katar ile ilgili planladıkları projeleri açıkladı. Yedigöz, ülkede 750 milyon dolarlık tema park kuracaklarını söyledi.

Millet Bahçeleri İstanbulluları heyecanlandırdı!

Outdoor Factory Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, Atatürk Havalimanı arazisine yapılması planlanan ve tamamlandığında dünyanın en büyük parklarından biri olacak Millet Bahçesi'nin yabancı turistler için de bir cazibe merkezi olabileceğini söyledi. 

Dünyada tema park sektörünün büyüklüğü 45 milyar dolar!

Outdoor Factory Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, tema park sektörünün büyüklüğünün dünyada 45 milyar dolar olduğunu söyledi.

Outdoor Factory, Karaköy'de İstanbul'un simgesini yapacak!

"İstanbul'un dev simgesi için çalışıyoruz" diyen Outdoor Factory ortakları Toygar Yedigöz ve Suphi Aydıner, çalışmalara başladıklarını ifade etti. 

Fatime Toygar Haberi

Fatime Toygar

DMA Yapı Anonim Şirketi, Fatime Toygar tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu. 


DMA Yapı Anonim Şirketi iş konusu; 1.      Her türlü yapıyı almak, yapmak ve satmak.   2.      Her türlü yapının inşaat ve müteahhitlik işlerini yapmak, taahhüt etmek.   3.      Mühendislik, müşavirlik ve kontrollük hizmetleri yapmak.   4.      Projeler yapmak, yaptırmak, proje yapımı taahhütlerinde bulunmak.   5.      Şirket gaye ve konusu ile ilgili tesisler kurmak ve bu tesislerin imalatını yurt içinde veyahut dışında pazarlamak.   6.      Şirket gaye ve konusu ile ilgili yurt içinde ve dışındaki kuruluşların temsilciliğini acenteliğini almak gayesine uygun olarak yerli ve yabancı şirketlerle adi ortaklık veya benzeri iştiraklerle ihalelere gerek pilot...