02 / 05 / 2024

Fatma Gürbüz

Fatma Gürbüz

Asem Turizm Otomotiv İnşaat Sağlık Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatma Gürbüz, Murat Çil tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Esenler'de kuruldu.

Arsem Turizm Otomotiv İnşaat Sağlık Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsem Turizm Otomotiv İnşaat Sağlık Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatma Gürbüz, Murat Çil tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Esenler'de kuruldu.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Gürbüz Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Gürbüz tarafından kuruldu.

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Coşkun ve Tolga Gürbüz tarafından kuruldu.

Poyraz Gürbüz İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Gürbüz İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Emre Gürbüz tarafından kuruldu. 

Gürbüz Plus İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürbüz Plus İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gürbüz ve Ahmet Gürbüz ortaklığında kuruldu. 

Gürbüz Konut Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Konut Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İdris Gürbüz ve Emrah Gürbüz ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gürbüz Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Safa Ahmet Gürbüz tarafından 20 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Fatih'te kuruldu.

Fatma Güldemet Sarı: Bakanlığımız şehrin dokusuna önem veriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı "Bakanlığımız yatırımlarında, şehrin tarihi dokusuna uygun yapılar yapılmasına önem verilmektedir." diye konuştu.

Fatma Güldemet Sarı: Doğu'da sokak sokak tespit yapacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, doğu illerindeki operasyonların sona ermesinin ardından terör zararlarının sokak sokak tespit edileceğini söyledi. Sarı, “Diğer bakanlıklarla da işbirliği içinde olacağız” dedi

Fatma Güldemet Sarı: HES projeleri engelleniyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, "Türkiye'de yapılan her HES projesi, her rüzgar enerjisi projesi, her nükleer enerji projesi basına, kamuoyuna kötü yansıtılarak bir direnç oluşturularak engellenmeye çalışılıyor." dedi.

Maltepe'deki bina yıkımında Fatma Güldemet Sarı'nın suçu ne?

Maltepe'de eski bloğun depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle rapor verilen bina içine yerleştirilen patlayıcılara rağmen yıkılamamış. Fatma Güldemet Sarı , Bakan olalı bir ay oldu. Binanın yıkım kararı kaç ay öncesi alınmış, fizibiliteleri yapılmış.

Fatma Güldemet Sarı'ya müteahhitlik kriteri talebi!

İnşaat sektörü, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'ya müteahhitlik sistemiyle ilgili şikayette bulundu. İnşaatçılar, "18 yaşını dolduran herkes hiçbir özelliğine bakılmadan müteahhit olabiliyor" dedi...

Mahmut Şevket Paşa Kreş ve Gündüz Bakım Evi açıldı!

Şişli Belediyesi tarafından yaptırılan Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Mahmut Şevket Paşa Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin açılışına Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü de katıldı...

Fatma Gürbüz Haberi

Fatma Gürbüz

Asem Turizm Otomotiv İnşaat Sağlık Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatma Gürbüz, Murat Çil tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta kuruldu. 


Asem Turizm Otomotiv İnşaat Sağlık Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLER ARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI  a.      Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b.      Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak.  c.       Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak d.      Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi...