26 / 07 / 2024

fatma kaplan

fatma kaplan

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Darıca'nın sembolü olan zeytinliklerin imara açılmasını meclise taşıdı.

KİPTAŞ Çınar Evler'de hedef erken teslim!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile İzmit Çınar Evler şantiye alanını ziyaret eden KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, dairelerin hak sahiplerine erken teslim edilmesi için yoğun mesai harcandığını dile getirdi. 

KİPTAŞ'tan İzmit'teki sağlık çalışanlarına konut müjdesi!

İzmit’te inşa edilecek olan depreme dayanıklı sosyal konut projesi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için gerçekleşen basın toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet sağlık çalışanlarına önemli bir müjde verdi

İzmit'teki tarım arazileri kadınlara açılıyor!

Çalışmalarına devam eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, köylü kadınların hem üretmesi hem de kazanması için kullanılmayan tarım arazilerini kadınlara açıyor...

İzmit Cedit Mahallesi'ni bakanlık dönüştürecek!

Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Çevre Bakanlığında toplantıya katılan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, dönüşüm projesinin yapımı için Çevre Bakanlığı ile prensip anlaşmasına vardı.

Fatma Kaplan Hürriyet, müteahhitlerle bir araya geldi!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen programda İzmit'te  faaliyet gösteren müteahhitlerle bir araya geldi.

Alanya Belediyesi'nden ihtiyacı olanları ev hediyesi!

Alanya Belediyesi, 82 yaşındaki Fatma Topaç ve engelli oğluyla yaşayan 70 yaşındaki Fatma Kaplan için konteyner ev hediye etti.

İzmit'te evleri boşaltılan vatandaşlara konaklama desteği!

İzmit Belediyesi Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Cedit Mahallesi'nde temeli kayan ve evlerinden çıkmak zorunda kalan vatandaşlara destek ziyaretinde bulundu

Fatma Kaplan'dan Cedit kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

İzmit Belediyesi'nin 207 milyon 749 bin 549 lira borcu olduğunu söyleyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan "Yakında Cedit’teki kentsel dönüşümde neler olduğunu hep birlikte göreceğiz" dedi.

İzmit Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleştirildi!

31 Mart 2019 yerel seçimde İzmit Belediye Başkanı seçilen Fatma Kaplan Hürriyet, ilk meclis toplantısını yaptı.

Kütahya Simav'daki turizm yatırımları mecliste!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Kütahya'nın Simav ilçesindeki doğal güzelliklerin turizme kazandırılmasına yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı.

Kocaeli Kent Konut İnşaat'ın denetim raporu mecliste!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı bir inşaat şirketinin Sayıştay denetim raporuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Darıca'da imara açılan zeytinlikler mecliste!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Darıca'nın sembolü olan zeytinliklerin imara açılmasını meclise taşıdı.

İmara açılan Darıca'daki zeytinlik alanları TBMM gündeminde!

Kocaeli’nin Darıca ilçesindeki imara açılan zeytinlik alanları meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu..

fatma kaplan Haberi

fatma kaplan

Kocaeli'nin Darıca ilçesindeki imara açılan zeytinlik alanları meclis gündemine taşındı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, "Kocaeli'nin zeytiniyle meşhur Darıca ilçesinde bulunan zeytinlikler, Cumhuriyet Halk Partili Meclis üyelerinin itirazlarına rağmen belediye meclisinde alınan kararla imara açılıyor" dedi.


3573 sayılı Zeytin Koruma Kanunu'na rağmen, zeytinliklerin imara açılarak betonlaşmaya göz yumulduğunu ifade eden Milletvekili Hürriyet, "3573 sayılı Zeytinliği Koruma Kanununda, "Zeytincilik sahaları daraltılamaz" denmesine rağmen, Darıca'nın sembolü olan zeytin ağaçları tamamen ortadan kaldırılmaya çalışılmaktadır" şeklinde açıklamalarda bulundu. Konuşmasına devam eden Hürriyet, "Bu alanın yapılaşmaya açılmasının üst ölçekli plan kararlarına da aykırı olduğu görülüyor. Uygulama imar planı ve dayanağı olan nazım imar planı, kişiye özel, eşitlik ilkesine ve hukuka aykırıdır. Bu alanlarda zemin etüdü de bulunmamaktadır. Darıca'nın tarihî...