28 / 04 / 2024

İzmit Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleştirildi!

İzmit Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleştirildi!

31 Mart 2019 yerel seçimde İzmit Belediye Başkanı seçilen Fatma Kaplan Hürriyet, ilk meclis toplantısını yaptı.



31 Mart 2019 Yerel seçimlerinin ardından İzmit Belediye Başkanlığını alan Fatma Kaplan Hürriyet ilk belediye meclis toplantısını gerçekleştirdi. İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, toplantıda başkanvekilleri, katip üyeleri, encümen üyeleri ve ihtisas komisyonlarının seçimi gerçekleştirildi. Seçimleri CHP İl Başkanvekili Korkut Öz, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz ve çok sayıda partili ile vatandaş da takip etti.

‘Meclisimiz İyilik Ve Huzur Makamı Getirsin’

İzmit Belediyesi Meclis toplantısı en genç meclis üyeleri olan CHP’li Devrim Bal ve AK Partili Aykut Çağlayan’ın katip üyesi olarak kürsüye çıkmasıyla başladı.  Yapacakları hizmetlerle bir kişinin dahi yüzünü güldürebiliyorsa tüm seçilmişler için kıymetli olacağını düşündüğünü söyleyen Başkan Hürriyet, “Partilerimiz ve ideolojilerimiz farklı olabilir ama amaç ortaktır.

‘Amacımız Halka Hizmet’

Amacımız halka hizmettir. Uzlaşma içinde, birliktelikle hareket etmek, birlikte hizmetlere imza atmak kıymetlidir. Seçim döneminde vurguladığımız gibi herkesin başkanı olacağız. 5 yıl sonra herkese iyi başkanlık yaptı, iyi izler bıraktı ve herkesin başkanı olduğu denilmesi benim hedefimdir. Hoşgörü ve iyi niyetle, kullandığımız yetki ve bütçenin halkın olduğunu gözeterek yetkilerimizi kullanacağız. Tüm vatandaşlarımıza ve kentin her noktasına hizmet etmek gayemizdir.

‘Uyumlu Çalışmak Kentimizin Menfaatinedir’

Partizanlık yapmadan, ayrıştırmadan, kutuplaştırmadan vatandaş bize görev verdi. Bu tüm seçilmişlerin görevidir. İyi ki İzmitliyim denecek projeler ortaya koyacağımıza inanıyorum. Çoğunluk AK Parti grubunda. Burada başkanlık bizde olsa da kendinizi muhalefet olarak görmeyin. Yapacağımız her iyi iş genel iktidarın başarı çıtasına yazılacaktır. Uyumlu çalışmak, kavgasız gürültüsüz çalışmak ülkemizin ve kentimizin menfaatinedir. Particiliğin olmadığı bir meclis üyesi olarak herkesin hissetmesini diliyorum” dedi.

 


Geri Dön