03 / 05 / 2024

Kocaeli Kartepe Belediye Meclisi'nin Nisan ayı toplantısı gerçekleşti!

Kocaeli Kartepe Belediye Meclisi'nin Nisan ayı toplantısı gerçekleşti!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığındaki Belediye Meclisi, Nisan ayı toplantısında 2 oturum halinde 17 gündem maddesini görüşerek karara bağladı. Toplantı şeffaf belediyecilik uygulamaları kapsamında canlı yayınla izlendi.



Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığındaki Belediye Meclisi, Nisan ayı toplantısında 2 oturum halinde 17 gündem maddesini görüşerek karara bağladı. Kartepe Belediye Meclisinin Nisan ayı 1. birleşim 1. oturumu Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığında, 2. Oturumu da Meclis 1. Başkan Vekili Zafer Arat başkanlığında meclis üyeleri Ergül Şirin ve Caner Akçil dışında eksiksiz katılımla Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. 


Şeffaf belediyecilik uygulamaları kapsamında www.kartepe.bel.tr internet adresi üzerinden canlı yayın ile izlenen Kartepe Belediye Meclis toplantısı açılış ve yoklamanın ardından bir önceki aya ait tutanak özeti meclis üyelerince oylanarak kabul edildi. 


Başkan Üzülmez, Nisan ayındaki önemli gün ve haftalara değindiği açılış konuşması ardından gündem maddelerini görüşmeye açtı. Denetim Komisyonu Raporu bilgi sunumu ardından 1. Oturumda seçimler gerçekleştirildi. 


Seçimler sonucunda Meclis 1. Başkanvekilliğine Zafer Arat, Meclis 2. Başkanvekilliğine Murat Sabri Çakır, meclis katipliklerine Faruk Sarman ve Sevim Balaban, Encümen Üyeliklerine de Zafer Arat, Nurdane Erişti ve Hikmet Çelebi yapılan gizli oylama sonrası seçildi. 


Yurt Haber Trakya


Geri Dön