27 / 04 / 2024

Kocaeli Kartepe Belediye Meclisi

Kocaeli Kartepe Belediye Meclisi

Kocaeli Kartepe Belediyesi Ocak ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. 11 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandığı toplantıda Eşme Mahallesi uygulama imar planı değişikliği İmar Komisyonu’na havale edildi.

Kocaeli Kartepe Belediye Meclisi'nin Nisan ayı toplantısı gerçekleşti!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığındaki Belediye Meclisi, Nisan ayı toplantısında 2 oturum halinde 17 gündem maddesini görüşerek karara bağladı. Toplantı şeffaf belediyecilik uygulamaları kapsamında canlı yayınla izlendi.

Kocaeli’nden kentsel dönüşüm atağı! İhale TOKİ tarafından yapılacak!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile gerçekleştirdiği görüşmeden sonra sosyal medyası hesabından bir açıklama yaptı. Aygün, Derince ilçesine bağlı Deniz Mahallesi’nin ihalesinin TOKİ tarafından yapılacağını paylaştı.

Kartepe Belediyesi Kocaeli'de ticaret ve konut imarlı 2 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe'de yer alan ticaret ve konut imarlı arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 26 Ekim tarihinde yapılacak.

Kartepe'de 2 adet arsa satılıyor! Konut ve ticaret imarlı arsaların ihalesi 26 Ekim'de! 

Kocaeli Kartepe Belediyesi, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Uzuntarla Mahallesinde yer alan 2 adet ticaret ve konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Kartepe'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

İstanbul'un yanı başında 60 ay taksitle arsa sahibi olabilirsiniz! Belediye tarihi açıkladı! 

Kocaeli Gebze Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Gebze ilçesinde yer alan 20 adet arsayı, yüzde 20'si peşin kalanı 60 ay taksitle satıyor. Peki Gebze'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Zeray Harmony City satışta! Yeni proje!

Zeray Harmony City, Zeray İnşaat tarafından Kocaeli, Kartepe'de hayata geçiriliyor. Satışların yeni başladığı projede konut fiyatları belli oldu. Zeray Harmony City konut fiyatları ne kadar? Zeray Harmony City'de hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Zeray Harmony City projesi ile ilgili detaylar...

Kocaeli Kartepe villaları hemen teslim! 1 milyon 990 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Master Realtor tarafından Kocaeli ilinde yükselen Kocaeli Kartepe villalarının tüm detayları belli oldu. Söz konusu proje 750 bin TL peşinat ve 12 ay vade fırsatı ile satışa sunuldu.

Kartepe'de konut imarlı arsa fırsatı! Arsa alacaklar hemen bakın! 

Kocaeli ili Kartepe Belediyesi, Kocaeli Kartepe'de Derbent Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kartepe Belediyesi 3 gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe Sarımeşe, Arslanbey ve Derbent mahallelerinde yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Kartepe Belediyesi turizm, konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derbent, Arslanbey ve Sarımeşe'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış fiyatları 2 milyon 955 bin TL'den başlıyor. 

O ilde 4 adet arsa satılıyor! Arsa almak isteyenlere büyük fırsat! 

Kocaeli ili Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Derbent, Aslanbey ve Sarımeşe Mahallelerinde yer alan 4 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Kocaeli Kartepe Sağlıkkent konutları ihalesi 23 Kasım'da!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe'de hayata geçirilen Sağlıkkent konutları için ihale tarihi belli oldu. Projenin ihalesi 23 Kasım'da yapılacak. 

Kocaeli Kartepe'de tapu sevinci!

Kocaeli Kartepe'de devam eden çalışmaların tamamlanması sonrasında uzun süredir mağdur olan Kartepeliler tapularına kavuştu...

Kocaeli Kartepe Belediye Meclisi Haberi

Kocaeli Kartepe Belediye Meclisi

Kocaeli Kartepe Belediyesi Ocak ayı olağan meclis toplantısı Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in başkanlığında Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

Gölcük Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre, meclis oturumunda 11 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Kartepe Belediyesi Ocak ayı olağan meclis toplantısı Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in başkanlığında gerçekleşti.

Mecliste muhalefetin eleştirilerini cevaplandıran Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Şehir efsaneleri ile belediye yönetilmez. Belediye yönetmek ciddi bir iştir” diye konuştu. Üzülmez “Kartepe Belediyesi yeni hizmet binasında her şey tamamlandı. Ancak Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz tarafından Kent Meydanı Projesi’nin yapımı devam etmektedir. Kent Meydanı Projesi’nin özellikle belediye yeni hizmet binamızın giriş noktasında yapılan çalışmaların tamamlanmasını bekliyoruz. Bir takım şehir efsanelerini de bende duyuyorum. Bu efsaneleri ortaya çıkaranlar sonrasında kendileri de inanmaya başlıyorlar. Kartepe...