15 / 05 / 2024

Fatma-Kemal Timuçin Kalp Hastanesi

Fatma-Kemal Timuçin Kalp Hastanesi

Modern tıbbi altyapısıyla yaşlı ve engelli vatandaşların da rahatlıkla hizmet alabileceği Fatma-Kemal Timuçin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’yle ağız ve diş sağlığı hizmeti verilen hasta sayısının günlük 2 binden 3 bine çıkacağı bildirildi.

Serzan Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Serzan Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 3 milyon 750 bin 275,94TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Rodin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Rodin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 10 milyon 21 bin 129 TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Tekzer Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Tekzer Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başahşehir'de 5 milyon 105 bin 337,29 TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Artim Dekor Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artim Dekor Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Timuçin Tuncal tarafından kuruldu.

The Amour Collection konut projesinde yüzde 50’si peşin geriye kalan ödemede 3 ay taksit fırsatı!

The Amour Collection projesi, Ka Collection Co.'nun sahibi olan Kemal Bey'in toplam 10.155 metrekarelik kendi satın alındığı arazisine inşa ediliyor.

Tora Grup Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tora Grup Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de500 bin TL sermaye bedeli ile Resul Atasever ve Ziya Timuçin Topyay ortaklığında kuruldu.

Kemal Semerciler kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Semerciler kimdir? Kaç yaşında? Kemal Semerciler daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Kemal Semerciler'in eğitim hayatı nasıldı?

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ortancalı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortancalı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Gökhan Güler ve Timuçin Sustam ortaklığında kuruldu.

Yazar Kemal Yalçın 'Mübadele Müzesi' için arazi bağışladı!

Araştırmacı ve yazar Kemal Yalçın, Denizli'de hayata geçirilecek mübadele müzesi için arazi bağışı yaptı.

Fatma Girik Bodrum'daki villası için 40 milyon TL istiyor!

Bodrum'da 20 sene yaşadığı villayı satışa çıkartan Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Girik villası için 40 milyon TL istiyor.

Tnext Offıce Hazır Ve Sanal Ofis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tnext Offıce Hazır Ve Sanal Ofis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Timuçin Eldeleklioğlu tarafından kuruldu.

Fatma-Kemal Timuçin Kalp Hastanesi Haberi

Fatma-Kemal Timuçin Kalp Hastanesi

Çukurova ilçesi İller Bankası karşısında bulunan Fatma-Kemal Timuçin Kalp Hastanesi, hayırsever çiftin onayı alınarak, ağız ve diş sağlığı hastanesine dönüştürüldü. Eski bina tadilattan geçirilirken, yanına inşa edilen ek binayla birlikte, özellikle yaşlı ve engelli vatandaşların da rahatlıkla hizmet alabileceği, genel ameliyathaneye sahip 47 ünitelik modern bir hastane ortaya çıktı.

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar da, sağlık alanında son 13 yılda yapılan reformların bir başarı hikayesi olduğunu, ancak başarı hikayesinin arkasında sadece Ankara’da ülkeyi ve sağlığı yönetenlerin değil, fedakar sağlık çalışanlarının da bulunduğunu ifade etti.

Güzel hizmetler üretmek için sadece sağlık çalışanlarının birikimleri ve donanımlarının yetmeyeceğini, onlara uygun mekanlar da oluşturmak gerektiğini belirten Ünüvar, "Açılışını yaptığımız Fatma-Kemal Timuçin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, bu konudaki en vizyoner ataklardan birisi...