04 / 05 / 2024

Fatma Münevver Bozun cenazesi

Fatma Münevver Bozun cenazesi

GİT Girişim İnşaat Ticaret A.Ş.'nin Genel Müdürü Atilla Boz'un eşi Fatma Münevver Boz vefat etti. GİT Girişim İnşaat Ticaret A.Ş. Boz'un vefatı üzerine taziye ilanı yayınlattı.

Münevver Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Münevver Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 50.00,00 TL sermaye bedeli ile Leyla Dural tarafından kuruldu!

Fatma Dilek Yardım kimdir?

Türkiye'nin önde gelen iş kadınları arasında yer alan Fatma Dilek Yardım kimdir? Fatma Dilek Yardım ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Fatma Nurcan Taşdelenler ne zaman genel müdür oldu? Fransa’da nerede çalıştı? Hangi okulda okudu?

Arena Finans Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Genel Müdür olan Türk iş insanı Fatma Nurcan Taşdelenler hangi görevleri yürüttü? Üniversiteyi nerede okudu? Fransa’da nerede çalıştı? İşte Fatma Nurcan Taşdelenler ile ilgili merak edilen her şey...

Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği villa yıkıldı!

Türkiye’yi sarsan Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği Bahçeşehir'deki villa kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı. 

Yeşil Beton Çelik Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Beton Çelik Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de münevver Bağcı tarafından kuruldu.

İslam Memiş'ten akıllara ziyan altın yorumu! Tüm ezberleri bozun! Bu rakam çok konuşulacak!

Altın fiyatlarının bu sene içerisinde ne kadar olacağına dair İslam Memiş'ten ezberleri bozan altın yorumu geldi. Altın yatırımcılarını şok içinde bırakan bu tutar çok konuşulacak! Altın fiyatları ne kadar olacak? İşte İslam Memiş altın yorumu...

Dorvill İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dorvill İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Fatma Müge Pınar, İrem Nazan Basmacı, Mana Uludağ, Ahmet Emir Basmacı, Bülent Ferdağ Acar, Esra Acar ve Mehmet Şerif Pınar ortaklığında Kadıköy'de kuruldu. 

Moyas Emlak Danışmanlık Ve Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Moyas Emlak Danışmanlık Ve Proje Yönetim  Anonim Şirketi Şişli’de  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Münevver Elbarrage ve  Maher Elbarrage tarafından kuruldu.

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir?

Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir? Fatma Öztürk Gümüşsu, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fatma Öztürk Gümüşsu'nun biyografisi...

Fatma Öztürk Gümüşsu, Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Avrasya GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu'nun, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu'nun seçilmesine karar verildi.

Mübar İnşaat Metal Elektrik Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Mübar İnşaat Metal Elektrik Gıda Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Münevver Bal tarafından kuruldu.

YGT Group Gayrimenkul Danışmanlığı ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YGT Group Gayrimenkul Danışmanlığı ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Münevver Mine İyidinç tarafından kuruldu.

Fatma Münevver Bozun cenazesi Haberi

Fatma Münevver Bozun cenazesi

GİT Girişim İnşaat Ticaret A.Ş.'nin Genel Müdürü Atilla Boz'un eşi Fatma Münevver Boz vefat etti.  Merhumun cenazesi bugün Belikdüzü'ndeki Fatih Sultan Mehmet Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından defnedilecektir. GİT Girişim İnşaat Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.



Bizde www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...