21 / 05 / 2024

Fatma Perihan Nur

Fatma Perihan Nur

Birim Dizayn Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Perihan Nur, Melis Nur tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da Şişli, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Fatma Nur Gökman kimdir? Ne iş yapar? Kaç yaşında?

Hitit Bilgisayar Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Nur Gökman kimdir? Kaç yaşında? Fatma Nur Gökman  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Fatma Nur Gökman'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Fatma Nur Gökman'ın hayatına dair merak edilenler.

Gaziantep Hacı Perihan Kıymık Cami'nin temeli atıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in annesi adına yaptıracağı Hacı Perihan Kıymık Cami'nin temeli Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ve davetliler tarafından atıldı.

Fatma Toru Meram'daki projeleri anlattı!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, “Mahallemizde Başkan Var” projesi kapsamında Durunday, Yorgancı ve Çandır mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Fatma Toru Meram'daki yatırımları anlattı!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Meram'ın çehresini değiştiren yatırımlara imza atan Meram Belediyesi'nin 1,5 yıllık süreçte geldiği noktayı düzenlediği gezi ile belediye meclis üyelerine anlattı.

Fatma Toru: Dönüşüm Bedesten Çarşısı'na değer katacak!

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, tarihi Bedesten Çarşısı esnafıyla bir araya geldi. Başkan Toru, "Bedesten Çarşısı'ndaki düzenlemeden sonra bu bölgeye daha fazla değer katılmasını istiyoruz. " dedi.

Fatma Şahin, Gaziantep'deki projeleri anlattı!

İç savaşı nedeniyle yıkıma uğrayan Suriye’yi, Gaziantep ayağa kaldıracak. Belediye Başkanı Fatma Şahin “Savaş bitince o ülkeyi, yabancı yatırımcının merkezi bu şehir inşa edecek” dedi.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi kura sonuçları 2015!

Toplam 441 konutun yer aldığı TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi kura çekilişi dün gerçekleşti. TOKİ Mardin Nur Mahallesi kura sonuçları 2015 haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi kura sonuçları açıklandı!

Toplam 441 konutun yer aldığı TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi Alt Gelir Grubu kura çekilişi dün gerçekleşti. TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi kura sonuçları açıklandı.

TOKİ Mardin Merkez Nur kura sonuçları!

Toplam 441 konutun yer aldığı TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi kura çekilişi bugün gerçekleşti. TOKİ Mardin Merkez Nur kura sonuçları haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi kura sonuçları!

Toplam 441 konutun yer aldığı TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi kura çekilişi bugün gerçekleşti. TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi kura sonuçları haberimizin içinde yer alıyor.

Çekmeköy Hacı Fatma Talip Kahraman Camii’nin temeli atıldı!

Çekmeköy'de hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapılan Hacı Fatma Talip Kahraman Camii’nin temeli atıldı. Temel atma törenine; İlçe Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ve Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin de katıldı...

Mardin Nur Mahallesi TOKİ kura sonuçları!

Mardin Merkez Nur Mahallesi projesinde 3+1 156 adet konut için kura çekimi bugün saat 14:00 de gerçekleşti. Mardin Nur Mahallesi TOKİ kura sonuçları haberimizde yer alıyor.

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi Alt Gelir Grubu kura çekilişi bugün!

Toplam 441 konutun yer aldığı TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi Evleri 2 oda 1 salon daire seçeneğinden oluşuyor. TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi Alt Gelir Grubu kura çekilişi bugün yapılacak.

Fatma Perihan Nur Haberi

Fatma Perihan Nur

Birim Dizayn Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Perihan Nur, Melis Nur tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da kuruldu. 


Birim Dizayn Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) MİMARLIK a) Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile...