27 / 04 / 2024

Fatma Nur Gökman kimdir? Ne iş yapar? Kaç yaşında?

Fatma Nur Gökman kimdir? Ne iş yapar? Kaç yaşında?

Hitit Bilgisayar Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Nur Gökman kimdir? Kaç yaşında? Fatma Nur Gökman  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Fatma Nur Gökman'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Fatma Nur Gökman'ın hayatına dair merak edilenler.



Ödülleri

İngiltere’de AI Global Media’nın yan kuruluşu olan ve dünya çapında çalışma hayatının nabzını tutan Corporate Vision Magazine aracılığı ile tertip edilen Kurumsal Mükemmellik Ödülleri her sene sektöründe öne çıkan şirketleri ödül sahibi yapıyor. Türkiye’nin havacılık teknolojileri sahasında lider ismi Hitit Bilgisayar Hizmetleri’nin yüzde yüz yerli ve milli teknolojisinin küresel oranda bilinirliğinin çoğalması, firmaya hem bireysel hem de kurumsal sahalarda ödüller vermeyi sürdürüyor. Bu sene değişik alanlarda yapılan değerlendirme neticesi; Hitit Genel Müdürü Nur Gökman, teknoloji sahasında En tesirli Kadın CEO ödülüne layık bulundu. 

Hitit Bilişim Genel Müdürü Nur Gökman; daha evvel de 2016 senesinde Microsoft Türkiye – KAGİDER ortaklığı ile tertiplenen Teknolojinin Kadın öncüleri Ödülleri'nde Juri Özel Ödülü’ne ve 2017 senesinde Acquisition Finance Magazine vesilesi ile “Gamechanger” ödülüne layık bulunmuştu.

Fatma Nur Gökman kimdir? Ne iş yapar? Kaç yaşında?

İş Hayatı

1994 senesinde, iki kadın girişimci aracılığı ile kurulan Hitit, teknoloji gibi zor bir sahada kısa zamanda küresel bir başarıya hak kazandı. Hitit bugün içlerinde Afganistan, Almanya, Angola, Fransa, Irak, Kırgızistan, Mısır, Namibya, Nijerya, Pakistan, Suudi Arabistan, Ürdün, Tanzanya, Tunus, Türkmenistan olduğu 16 değşik ülkeden 23 havayolu şirketinin teknolojik altyapısını sağlıyor. Hitit’in yazılım çözümleri, Global manada senede 65 milyona yakın yolcunun seyahat etmesine olanak tanıyor. 

Fatma Nur Gökman kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Kaç yaşında?


Geri Dön