09 / 05 / 2024

Fatma Nur Gökman kimdir? Ne iş yapar? Kaç yaşında?

Fatma Nur Gökman kimdir? Ne iş yapar? Kaç yaşında?

Hitit Bilgisayar Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Nur Gökman kimdir? Kaç yaşında? Fatma Nur Gökman  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Fatma Nur Gökman'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Fatma Nur Gökman'ın hayatına dair merak edilenler.



Hitit Genel Müdürlüğü yapan Nur Gökman; "Kadın olmak ve teknoloji sektöründe var olmak üzgünüm ama ülkemiz için alışılageldik bir hal değil. Türkiye’de olmayan bir sektörü ihya etmek ve bunu ülke dışına taşıma son derece sancılı bir süreçti. Güçlü bir emek ve özveri harcadık. Hitit’i iki kadın girişimci olarak kurduğumuz senelerde imal ettiğimiz yazılım teknolojisini yurt dışı pazarlarda reklamını yaparken büyük güçlüklerle mücadele ettik. Türkiye’nin havayolu bilişimi sahasında çare ürettiğine hem de bunun iki kadın lliderliğine gerçekleştiğine inanmakta güçlük çeken bir çok yabancı havayolu şirketi gördük.

Fatma Nur Gökman kimdir? Ne iş yapar? Kaç yaşında?

O günlerden bugünlere havacılık teknolojilerinin ilerlemesine ve dönüşümüne hem tanıklık hem de liderlik eden bir firma olarak geldiğimiz nokta bizim için çok manalı. Şahsıma takdim edilen ödülü, beş kıtada örnek olacak eserler bırakan Hitit teknolojisinin temelinde ekibime ithaf ediyorum." dedi. 


Geri Dön