27 / 04 / 2024

Şebnem Aydın kimdir? Şebnem Aydın kaç yaşında, nereli?

Şebnem Aydın kimdir? Şebnem Aydın kaç yaşında, nereli?

İş Bankası'nın yönetim kurulunda yer alan Şebnem Aydın kimdir? Şebnem Aydın kaç yaşında? Şebnem Aydın nereli? İşte ayrıntılar...



Şebnem Aydın, 1974 yılında Samsun'da doğmuştur. Eğitim hayatına Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nde başlamış ve buradan mezun olmuştur.

Kariyerine 1997 yılında Türkiye İş Bankası'nın Suluova/Amasya Şubesi'nde Aday Memur olarak adım atmıştır. Çalışma hayatındaki başarısı ve performansıyla dikkat çekmiş ve 1999 yılında Bafra/Samsun Şubesi'nde Yetkili olarak görev yapmıştır. Sonraki yıllarda da yükselişine devam ederek 2004 yılında Samsun ve Bafra/Samsun Şubesi II. Müdürü, 2007 yılında Buğdaypazarı/Samsun Şube Müdürü, 2011 yılında Gazi/Samsun Şube Müdürü, 2013 yılında Samsun Şube Müdürü olmuştur. 2018 yılında İstanbul'a atanarak Çarşı-Bakırköy/İstanbul Şube Müdürü olarak çalışmış ve 2022 yılında İstanbul-Bayrampaşa Bölge Satış Müdürlüğü Bölge Müdürü olarak görevine devam etmiştir.

İş Bankası'ndan dev yaz müjdesi! Son gün 31 Temmuz 2023!

Banka dışında da aktif bir rol üstlenen Şebnem Aydın, Türkiye İş Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı'nda Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almaktadır.

30 Mart 2023 tarihinde Türkiye İş Bankası A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiş ve aynı zamanda Kredi Komitesi, Kurumsal Yönetim Komitesi, Kurumsal Sosyal Sorumluluk Komitesi ve Sürdürülebilirlik Komitesi Üyesi olarak atanmıştır.

Şebnem Aydın, uzun ve başarılı kariyeriyle bankacılık sektöründe önemli görevleri üstlenmiş ve yönetim kurulu üyeliği gibi stratejik pozisyonlarda yer almıştır. Başarıları ve tecrübeleri ile banka ve vakıf alanında değerli katkılarda bulunmuştur.

Fazlı Bulut kaç yaşında, kimdir?
Adnan Bali kimdir, kaç yaşında, ne iş yapar? İşte Adnan Bali'nin hayatı!
Nevzat Burak Seyrek kimdir? Burak Seyrek kaç yaşında?

Geri Dön