28 / 04 / 2024

Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Bora Yalınay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bora Yalınay'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bora Yalınay'ın hayatına dair merak edilenler.



Bora Yalınay denetim sahasında icraat yapan uluslararası şirketlerde ve halka açık yerel ve uluslararası firmalar içinde, 20 seneyi geçen profesyonelliği vardır. Uzman olduğu sahalar içinde finansal tekrar yapılandırma, yatırımcı ve analizm üzerine ilişkiler, finansman, halka arz, maliyet optimizasyonu, maddi planlama ve analiz gibi sahalar yer almaktadır.

Eğitim Hayatı

 Bora Yalınay, 1997 senesinde Bilkent Üniversitesi'nde Ekonomi Bölümü eğitimiyle diploma almıştır.

Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

İş Hayatı

 Kariyerine 1997 senesinde Deloitte denetim firmasının İstanbul'da bulunan şubesinde işe başlamış ve en son kıdemli müdür statüsünde vazife yapmıştır. Kendisi, 2000 ve 2002 seneleri içinde Deloitte Kanada şubesinde de vazife almıştır.10 seneyi geçen denetim deneyiminden ve 1 senelik bir Yaysat mali kontrolörlüğünden sonra, 2009 senesinde Yıldız Holding Grup Finansal Kontrol Genel Müdürlüğü kariyerini sürdürmüştür. 2010 ve 2016 seneleri içinde Ülker Bisküvi CFO'su olarak vazife yapmıştır.


Geri Dön