11 / 05 / 2024

Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Bora Yalınay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bora Yalınay'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bora Yalınay'ın hayatına dair merak edilenler.



2010 senesinde şirketin tekrar finansal yapılanma ile başlayan aşamasında birçok şirket satınalması, şirket satışı ve şirket birleşmeleri çalışmalarını yürütmüş, 1 milyar ABD doları kıymetine sahip yurtdışı finansman çalışmalarını bitirmiş, 2013 senesinde ikincil halka açılma aşamasında öncülük etmiştir. 2015-2016 seneleri içinde ise Ülker Biskuvi'nin Türkiye, Suudi Arabistan, Mısır, Romanya, Kazakistan, Lübnan ve Pakistan operasyonlarının mesuliyeti ve Mali İşler Başkan Yardımcısı olarak vazife yapmıştır. Bu vazife anında, altı farklı coğrafyada 200'den fazla mali işler uzmanından oluşan bir grubu yönetmiştir.

Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Yalınay, 2016-2019 seneleri içine dünyanın en büyük altıncı cam ürünleri üreticisi olan ve 130'dan çok ülkeye ihracat yapan Gürallar Grubu'nun CFO'su olarak vazife almış ve Grup'un ilk yurt dışı finansman ve yurt dışı büyüme projelerini yürütmüştür.

hangi dilleri biliyor

Yalınay SMMM belgesi sahibidir. İyi derecede İngilizce bilen Yalınay, bir çocuk babasıdır.


Geri Dön