02 / 05 / 2024

İlham Çelebi kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

İlham Çelebi kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Hidropar Hareket Kontrol teknolojileri Merkez Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlham Çelebi kimdir? Kaç yaşında? İlham Çelebi daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İlham Çelebi'nin eğitim hayatı nasıldı? İşte İlham Çelebi'nin  hayatına dair merak edilenler



Eğitim Hayatı

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Gemi İnşaat ve Gemi Makina Mühendisliği bölümününden lisans eğitimini bitiren İlham ÇELEBİ, Gebze Teknik Üniversitesi'nin Makina Mühendisliği Kontrol Ana Bilim Dalında “Endüstriyel bir delta robotun geri adımlama tekniği ile yörünge izleme kontrolü” adındaki projesiyle yüksek lisansını bitirmiştir.

İnsan ve toplum bağlarının İş yaşamında oluşturduğu nosyonlara kilitlenmek ve içeriklere kavramsal seviyede bakabilmek için 2019 senesinde İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümüne girmiş. Kişisel değer, tecrübe ve enerjisiyle, çalışanlarını harekete geçirerek tüm aşamalara ortaklık sağlayan öncü bir yönetici olma vazifesiyle “Saha Tüsside Mini MBA Yönetici Gelişim Programını” bitirmiştir.

Çalışma Hayatı

Profesyonel iş yaşamına, 2000 senesinin akabinde iş birliği de yaptığı Hidropar Hareket Kontrol Teknolojileri Merkezi San. ve Tic. A.Ş’de proje mühendisi statüsünde atılmıştır.

Sırasıyla Proje ve Satış Müdürü ve Genel Müdür Yardımcısı pozisyonlarıyla iş yaşamına devam eden Çelebi, HKTM‘de 2016 senesinden bu zamana Genel Müdürlük vazifesini  idame ettirmektedir.

 


Geri Dön