27 / 04 / 2024

Agah Ruşen Çetin kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Agah Ruşen Çetin kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Agah Ruşen Çetin kimdir? Kaç yaşında? Agah Ruşen Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Agah Ruşen Çetin'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Agah Ruşen Çetin'in  hayatına dair merak edilenler.



Eğitim Hayatı

A. Ruşen Çetin, 1981 senesinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği'nden mezun olmasının akabindn 1983 senesinden sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinde yüksek lisansını almıştır.

İş Hayatı

1981 senesinde, Türkiye'nin en çok potansiyeline sahip Afşin - Elbistan Termik Santrali bünyesinde linyit havzası enerji kaynağının kuruluşunda dünyanın sayılı isimlerinden mühendislik şirketlerinden Foster Wheeler’da çalışma yaşamına başlamıştır.

Agah Ruşen Çetin kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

1982-1984 seneleri içinde kariyerine Dünyanın öemde gelen firmalarından Philips Türkiye’de sürdürmüş ve ilk renkli televizyonun üretiminde iş yapan mühendislerden biri olmuştur.

1984 senesinden 1995 enesine kadar olan zamandan Cankurtaran Holding'te İmalat Müdürü, Fabrika Müdürü ve Genel Müdür statüsünde iş yapmış, üretim, satış-pazarlama, satış sonrası servis, ithalat, ihracat ve yurtdışı yatırımları ile alakadar olmuştur.

Agah Ruşen Çetin kimdir? Kaç yaşında? Nereli?


Geri Dön