29 / 04 / 2024

fatma şahin konut müjdesi

fatma şahin konut müjdesi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir olarak öğretmenlere yönelik konut projesi üzerine çalıştıklarını belirtti.

Gaziantep'e 14 bin yeni konut müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Gaziantep'te 14 bin yeni konutun yapılacağını duyurdu.

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

Fatma Şahin: Akıllı şehirler kurmaya giden dönüşüm sürecindeyiz!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, edeflerinin yüksek teknolojilerle donatılmış akıllı şehirler olduğuna söyledi.

Fatma Şahin: Kentsel rekabeti yönetmemiz lazım!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te gerçekleştirilecek eğitim, yatırım, ihracat, sanayi ve teknoloji atılımlardan bahsetti. Şahin, ''Kentsel rekabeti yönetmemiz lazım'' diye konuştu.

TBB Başkanı yeniden Fatma Şahin oldu!

Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’nda, TBB Başkanlığına yeniden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin seçildi. 

Fatma Şahin: En güzel işimiz metro olacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada “‘Demir ağlarla ördük anayurdu dört baştan’ türküsünü söylemişiz yıllardır, kara treni bile çalıştıramamışız. İki yıl önce Gaziray Banliyo Hattı Projesi’ne başladık, kara treni Gaziray’a dönüştürdük." dedi.

Gaziantepli öğretmenlere ucuz ev müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantepli öğretmenlere ucuz ev müjdesi verdi. Şahin, Güney Şehir Yeni Yaşam Alanı (Geneyik) ve Bayramlı Yeni Şehir Alanı’nda uygulanacak olan toplu konut projesi tanıttı.

Fatma Şahin yeni şehircilik anlayışını tanımladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeni şehircilik anlayışının insana ve çevreye duyarlı bir bakışla geliştiğini söyledi.

Gaziantep Geneyik'e 35 bin yeni konut müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 31 Mart yerel seçimlerde seçildiği takdirde hayata geçireceği projeleri anlattı. Şahin, Geneyik bölgesine 35 bin yeni konutun da müjdesini verdi.

Fatma Şahin kimdir?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2019 yerel seçimlerinde de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Fatma Şahin kimdir?

Gaziantep'te Türkiye'ye model konut projeleri inşa ediliyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin döneminde gerek içme suyu, gerek konut, gerekse de ulaşım alanında Türkiye’ye model projeler hayata geçirildiğini söyledi. 

Fatma Şahin: MIPIM'de şehrimi pazarlayacağım!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin , "MIPIM’de hem şehrimin CEO’su olarak şehrimi pazarlayacağım hem de odak nokta kentsel dönüşüm üzerinden bu pazarlamayı yapacağım.” dedi.

Fatma Şahin: TOKİ bizim en büyük paydaşımız!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yaptığı açıklamada: "TOKİ bizim en büyük paydaşımız." dedi.

fatma şahin konut müjdesi Haberi

fatma şahin konut müjdesi


Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Büyükşehir olarak öğretmenlere yönelik konut projesi üzerine çalıştıklarını söyleyerek, “İnşaat müteahhitlerine öğretmenlerin konut talebini dillendirdik. Müteahhitlere, ‘biz konut projesine ticari bakmıyoruz para gözümüzde yok, gelin bir yerel modeli bir bütçelemeyle başaralım” dedik. Öğretmenler mutlu ve huzurlu olursa biz de mutlu ve huzurlu oluruz” dedi.


Başkan Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle Gaziantep’in çeşitli okulunda görevli çoğu öğretmenlik mesleğine yeni başlayan 1400 öğretmenle Şato Restoranda buluştu. Şahin, hizmet anlayışını eğitim, sağlık, emniyet ve adalet çatısı üzerine kurduklarını belirterek, ancak eğitimi her zaman önde tuttuklarını belirtti.

AVM YIKTIK ÇOCUK KÜTÜPHANESİ KURDUK

 

Şahin sözlerine şöyle devam etti: "Okul öncesine çok destek verme yönünde arkadaşlarıma talimat verdim. Bir anne olarak çalışan annelerin psikolojisini bildiğimden kreşler yaptık. 500 öğrenciye...