23 / 07 / 2024

Fatma Şen

Fatma Şen

Turkuaz Elit İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Şen ve Rifat Arslan ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Sultanbeyli, Battalgazi Mahallesi, Bosna Bulvarı'nda kuruldu.

Fatma Varank: İnşaat sektöründe dünya ikincisiyiz!

Gayrimenkul projelerinin yarıştığı Sign of the City Awards etkinliğinin ödül töreninde konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank ülke ekonomisini kalkındıran en önemli unsurun gayrimenkul ve inşaat sektörü olduğunu ifade etti...

Fatma Şahin: En güzel işimiz metro olacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada “‘Demir ağlarla ördük anayurdu dört baştan’ türküsünü söylemişiz yıllardır, kara treni bile çalıştıramamışız. İki yıl önce Gaziray Banliyo Hattı Projesi’ne başladık, kara treni Gaziray’a dönüştürdük." dedi.

Fatma Çelenk, Ant Yapı’da genel koordinatörlük görevine getirildi!

Türkiye’nin en büyük proje geliştirme firmalarından ve uluslararası alanda en çok iş yapan 86 müteahhitten biri olan Ant Yapı’da genel koordinatörlük görevine sektörün deneyimli isimlerinden F. Fatma Çelenk getirildi...

Fatma Şahin: TOKİ bizim en büyük paydaşımız!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yaptığı açıklamada: "TOKİ bizim en büyük paydaşımız." dedi.

Fatma Toru: Şehirlerin en büyük sorunu riskli binalar!

Üsküdar’da gerçekleşen 3’üncü Kentsel Dönüşüm Zirvesi’ne konuşmacı olarak katılan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru: “6306 sayılı yasa kapsamında uygulama yapan, dönüşüme imza atan ilk belediyeyiz” dedi.

Fatma Çelenk: Sürdürülebilir dünya isteği yaygınlaşmalı!

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Zirvesi’nde, Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk, günümüzün en önemli konusu olan sürdürülebilirlik yaklaşımının geniş kitlelerce benimsenmesi için şirketlere büyük görev düştüğünü söyledi.

Fatma Güldemet Sarı: Türkiye'de sürekli büyümenin mimarı müteahhitlerdir!

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı MIPIM'de inşaat sektörünün aktörlerini yemekte buluşturdu. Yemeğe katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, "Türkiye'de kesintisiz büyümenin mimarı müteahhitlerdir" dedi

Turkuaz Elit İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkuaz Elit İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Şen ve Rifat Arslan ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Sultanbeyli, Battalgazi Mahallesi, Bosna Bulvarı'nda kuruldu.

Fatma Koç'un en büyük hayali tek odalı bir ev!

Sivas'ta tek katlı derme çatma ahşap evde yalnız yaşayan 85 yaşındaki Fatma Koç, ekonomik sıkıntılarla da mücadele ediyor. Koç, en büyük hayalinin kira ödemeyeceği tek odalı evde oturmak istediğini söyledi.

Fatma Toru: Meram'daki en büyük imar hamlesini gerçekleştirdik!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Augustus Otel’de düzenlenen programda AK Parti Meram İlçe Teşkilatı ile Meram Belediyesi Meclis Üyelerine sunum yaptı. Toru, "Meram'daki en büyük imar hamlesini gerçekleştirdik" dedi.

Aziz Kocaoğlu, Fatma Güldemet Sarı’yla görüştü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’yla görüşen Başkan Aziz Kocaoğlu, Bakanlıkta bekleyen konuları gündeme getirdi. Masadaki en önemli madde, Büyük Körfez Projesi’ne ilişkin ÇED süreci oldu.

Akdeniz'de en çevreci şehre 'İstanbul Çevre Dostu Şehir Ödülü' verilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Akdeniz'de en çevreci şehre verilecek ödülün "İstanbul Çevre Dostu Şehir Ödülü" olarak adlandırılacağını açıkladı.

Fatma Güldemet Sarı'nın önündeki en önemli dosya Fikirtepe!

Fatma Güldemet Sarı'nın önünde ki en önemli dosya olarak Fikirtepe bulunmaktadır. Dönüşümde vatandaşların hak ve hukukları gözetilerek yatırımcıların önlerini hızla açacak karar ve uygulamaları hızla hayata geçirmesini bekliyoruz.

Fatma Şen Haberi

Fatma Şen

Turkuaz Elit İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Şen ve Rifat Arslan ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Sultanbeyli, Battalgazi Mahallesi, Bosna Bulvarı'nda kuruldu. 


Turkuaz Elit İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve...